WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

2.2'ye yükseltmede eklenti problemi ve engellenen bazı içerik

(5 posts)
  • 1 yıl önce singlemen tarafından başlatıldı
  • singlemen tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. Wordpress 2.1 versiyondan 2.2 versiyonuna yükseltme yapmadan problemsiz olarak çalışan bir blogum vardır.

2.2 ye yükseltme işleminden sonra pluginlerim çalışmamaya başladır. Audio player ve cool player dosyaları açılamıyor. Problemim sebebini anlayamadım bütün kurulum dosyalarını yeniden attım. Databasi başka bir bloga kurdum ama nafile.

Yanlız dikkatimi çeken bir husus aynı bu siteyi (forum) açtığımda gördüğüm gibi intexp sağ alt köşesinde gizlilik bildirimlerinde pluginlerin gönderdiği çerezleri kabul etmediğini söylüyor.(...... için gizliki bildirimi bulunamadı yazıyor) Ayrıca bu hem pluginler hemde temalar için ğeçerli. Problem bu olabilirmi

Problemi çözebilirmiyiz yoksa eski versiyona mı dönmeliyim.

İlginize teşekkürler.

Tarih: 1 yıl #
  2. WordPress'in ve kullandığınız tarayıcıların ön belleklerini silmek yararlı olabilir diye düşünüyorum.

3. Merhabalar,

Wp-content'in içinde benim cache diye bir dizin yoktu. Ama yeni bir tane oluşturdum. Bilmiyorum bu yararsız bir işlem gibi (Benim yaptığım.) Tarayıcıların cachelerini boşalttım. Başka bir plugin olan podpress i yükledim şimdi çalışıyor sanıyorum. İlginize teşekkürler.

Selamlar.

4. Rica ederim, sorunu giderdiğinize sevindik. Konuyu "çözülmüş" olarak işaretliyorum.

5. Tekrar teşekkürler.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.