WP Video eklentisini kurdum. sorunsuz çalışıyor. Ancak video görüntüsünün altında ve üstünde boşluklar kalıyor. Bu boşlukları nasıl yok edebilirim.
www.edebiyatevi.com
WP Video eklentisini kurdum. sorunsuz çalışıyor. Ancak video görüntüsünün altında ve üstünde boşluklar kalıyor. Bu boşlukları nasıl yok edebilirim.
www.edebiyatevi.com
sorunu anlamadım ama bunu kullana bilirsin
http://www.coolcode.cn/?p=100 alternatif olarak.
Video görüntüsünün alt ve üst kısmında boşluk oluşuyor. Codeclerden kaynaklanıyor olabilir mi?
O kadarcık boşluk olsun. Milimetrik yapamazsın. İllaki değiştrimek istiyorsan
video eklentisinin dosyasını aç ve width="425" height="350" değerlerini kendi istediğin gibi yaz ve kaydet...
Wp-Video ayarlarından kendin ölçülerini belirleye bilirsin yukarıdaki arkadaşın dediği gibi...
Birde sen eski versiyonunu kullanıyorsun. Onda biraz problemler var son versiyonu kullanmanı öneririm.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Wpvideo 1.10 yükledim düzeldi...
Arkadaşlar youtube videolarını bloğunuzdan göstermek için bir eklenti buldum ve denedim gayet iyi çalışıyor. http://www.yelizindunyasi.com/index.php/wordpresse-youtube-video-ekleme-youtube-brackets-plugin/ adresinde yükleme açıklamasını yazdım.
Her sey guzel de, bu kod eklemesine butona atayıp yazı editorune bu butonu nasıl ekleriz... Kullanıcıların kullanması ıcın daha kullanıslı olur... Denemedim pek zorlugu yoksa bulup burada hem sorumu sormuş hem de cevaplamış olurum :)
alternatif olarak verdiğime kullanın bence.
Tinymce'de ki javascripti düzenleyip videobilgilendirme.php sayfası hazırlayarak kodu butona atadım.
Yetmedi video paylaşımı sırasında üyelerin paylaştıkları videoların kendi mesuliyetlerinde olduğunu anlatan da bir popup sayfasını da butona bastıklarında karşılaşacakları şekilde hazırladım ;) Zaman bulursam yaptıklarımı da isteyenler için burada paylaşırım... İlgilendiğin için çok teşekkür ederim eylultoprak...
İyi çalışmalar...
ne demek efem :)
alternatifde herşey mevcut o yüzden demiştim :)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.