WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Hack ve Google

(9 posts)
  • 11 ay önce myro tarafından başlatıldı
  • fuzuli tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Şimdi benim 2 sorum var;
    1. Sitemi yayına vereli 1 hafta oldu, benim sitem taraftar sitesi olduğu için kötü niyetlilerden tehdit mesajları geliyor. Siteni hacklyeceğiz felan diye. Webmaster arkadaşlarla konuştuğumda güvenlik ayarlarını tamamla dediler. Ben güvenlik için Wp ye artı bir kurulum yapmadım. Wp nin güvenlik açığı nedir? ne seviyedir? neler yapılabilir?

2.Google otomatik olarak siteyi indexlemeye başladı. ama bu işlemi hızlandıracak bir şehir efnasesinden bahsediliyor forumlarda. bu mumkunmudur? Daha fazla hit için neler yapabilirim?

ilginize teşekkürler

Tarih: 11 ay #
  2. keyw0rk
    Üye

2. Karşılıklı veya karşılıksız(ücretli) reklam yapabilirsin. pagerank'ı yüksek olan sitelerden reklam alırsan google sitene daha çok hit verir.

Tarih: 7 ay #
  3. wordpressde karşılaştığım ana eksikliklerden biri çoğu klasörde index.php yada html bulunmaması (0 byte lık bir dosya bile olsa), olmayan her klasöre bunları eklemekten başlayın bence. apache yi (index of / yazan yer) gören hackerlar bir şekilde buralardan shell vs sokuyorlar yada root klasörünü gösteriyorlar..

4. biraz daha beklese konu bi yaşına basacakmış :D

5. Haklsın eylultoprak :D Teşekkürler bilgi için SoulSmasher.

6. Arkadaşlar merhabalar, wordpress ile yaptığım sitemin hem ana dizinine hem de puplic html dizinine benim isteğim dışında bir boş index.htm dosyası atlılıyor. Ben siliyorum 1 saat sonra yine iki yerde de aynısı oluyor. Ayrıca siteyi açarken "iqdosug.com/poot/index.php" diye bir yere yönlendirerek açılıyor. Yani pencerenin altından o adresi görebiliyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tarih: 5 ay #
  7. Arkadaşlar yukarıdaki sorunum gittikçe artıyor. Şimdi de site bu yönlendirme yüzünden 1 dakikada açılmaya başladı ve bugün yaklaşık 1 saat kadar siteye girilemedi? Bu bir saldırı mıdır sizce? Ve nasıl önleyebiliriz?

8. host aldığınız yere başvurup daha hızlı sonuç alabilirsiniz. virüs falandır herhalde.

9. Aynı host ve aynı sunucudan bir de forum sitem var (ogretmenlerforumu.com). Onda böyle bir sorun yok. Ama yine de şansımı deneyeyim. Ama büyük ihtimalle alanımdaki dosya izinleri ile alakalı olabilir. Çünkü farklı hosttan olan bir başka siteme de wordpress kurdum denemek için, onda da aynı sorun var. Ben index.htm yi siliyorum 1 saat sonra yeniden ortaya çıkıyor. Bu sadece wp kurulu sitelerimde oluyor. Umarım düzeltebilirim. Bu çok kötü bir durum. Önerin için teşekkürler EylülToprak. Diğer arkadaşlar da bir fikir yürütürlerse çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.