WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Alan adı ile ilgili bir soru

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce zoom tarafından başlatıldı
  • amarat tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. ben sitemi bir arkadaşın sitesi üztüne kurmuştum sitemide

altdomain.siteadi.net diye yapmıştım.

şimdi ben bu ismi değiştirip

blog.siteadi.net diye yapacam

yani altdomain adını değiştirecem

acaba bunu nasıl yapabilirim WP ye zarar vermeden

yani db içinde altdomain olan yerler blog olması gerekiyor sorunları nasıl engellerim.Yoksa siteyi silip tekrar mı kurmam gerek ?

1 yıl önce #
  2. WordPress paneline giriş yapın, sonra "Tercihler" (Options) sekmesine gidin. Sonra "WordPress adresi" (WordPress address) ve "Blog adresi" (Blog address) bölümlerinin her ikisini de blog.siteadi.net şekline getirin ve kaydedin.

Hepsi bu :)

1 yıl önce #
  3. Ben yeniden yükledim hepsini :D

öylede oluyor mu hemencecik?

Bidaha böyle bir durum olursa öyle yaparım

1 yıl önce #
  4. Siz zor olanı seçmişsiniz :)

Bir sonraki seferde değişikliği panelden yaparsanız tek probleminiz elle girdiğiniz iç bağlantılar olacaktır ;) Belki bir iki eklenti de huysuzluk çıkarabilir, fakat üstesinden gelinmesi zor şeyler değildir.

Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  5. eger plesk panel kullanıyorsanız bu cok kolay fakat cpanel kullaıyorsanız nasıl yapıldıgını bilmiyorum plesk panel sadece subdoain ni editlemen yeterli.

1 yıl önce #
  6. misal xxx.wordpress.com gibi ücretsiz bir alan adınızı gerekli dns ayarlı ile domaininize entegre edebiliyorsunuz peki var olan domainime yen,i domain ekletebilir miyim ?

entelektuel.net domaine giren entelektuel.com adresine giriyor zaten url forwaddingten ama ben istiyorum ki www.entelektuel.com/rastgelebiryazi ya tikladiginda da www.entelektuel.net/rastgelebiryazi ikisinde de ayni sey ciksin ve linkleme yapıldiginda ikiside ayni olabilsin.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.