WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Sitede en son aranan kelimeler

(17 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce eylultoprak tarafından başlatıldı
  • diskjokey tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. bu eklenti ile sitenizde kim en son neyi aramış göre bilirsiniz.
    bence faydali bir şey. çünkü olmadığınızı gördüğünüz bir şeyi sizde belki ekleye bilirsiniz.

kurulum basit. eklentiyi indirin. aktif edin. başlangıçın altına Search meter 'e tıklayın kim en son neyi aramış neyi bulmuş öğrenin.

search-meter

Adres güncellendi.

1 yıl önce #
  2. bazen garip garip aramalar yapıldığını görünce sinirlenebiliyorsunuz. Onu göze alarak eklentiyi aktif edin. Ben 5 aydır kullanıyorum sorunsuz. Oldukça faydalı yönleride var..

1 yıl önce #
  3. ben senin siteye girip arama yapim biraz :)
    sinir yok relax google napsın :)

1 yıl önce #
  4. acaba googleden gelen aramaları görteren bir eklenti varmı

9 ay önce #
  5. @ gevv :)
    google yakında işe başlıyacaksın .. bu gidişle :)

@ eylultoprak
    eklenti çok iyi ama "search-meter" verdiğin adresteki link kaldırılmış, indirmek isteyenler google da ara yapsınlar çok güzel bir eklenti bence

8 ay önce #
  6. Teşekkürler eylultoprak

@zeminkat:)

8 ay önce #
  7. diskjokey
    Üye

yukarıda verilen wassup adlı eklenti google dan arama yapıp gelinen kelimeleri kaydetmek için mi?

7 ay önce #
  8. @diskjokey evet. Başka özellikleride var.

7 ay önce #
  9. search-unleashed
    http://urbangiraffe.com/plugins/search-unleashed/
    Bütün aramaları inceleyebileceğiniz bir eklenti, aranan kelimeler için highlight özelliği de var.

Çok beğenerek kullanıyorum öneririm.

7 ay önce #
  10. diskjokey
    Üye

wassup isimli plugin klasör şeklinde ve içinde bir çok dosya var bunu aynen plugins içine mi atacagız nasıl olacak?

7 ay önce #
  11. wassup isimli klasörü plugins klasörüne atmanız gerekli.
    Wassup ve search meter eklentikerş mysql boyutunu arttırır.
    Wassup için 11,37 Mb ek yük ile berabar 21343 mysql kaydı oluşturmuş.

7 ay önce #
  12. diskjokey
    Üye

:( çok büyütüyormuş ama dediğiniz gibi wassupu plugins e attım etkinleştirdim artık kontrol panelimde var fakat en üstte şu ifade var: WassUp recording is disabled

ve eklentinin ayarlarından hiç bişi anlamadım ve arananlar.php şeklindeki sayfasının adı nedir acaba?

7 ay önce #
  13. diskjokey
    Üye

evet şimdi aktif ettim fakat bu çok kapsamlı birşey ya bana sadece googledan hangi kelimeler aranılıp gelmiş onlar lazımdı verdiğim örnekteki gibi acaba o şekilde bir sistem varmı bu bütün girenleri filan gösteriyo çok ayrıntılı bence..

edit: sadece aranılan kelimelere bakmayı buldum ayarı varmış şimdi tek sorun sitede bunları nasıl göreceğim aranılanlar.php şeklinde filan..

teşekkürler eylültoprak.

7 ay önce #
  14. BU eklentide widget ile kod eklerseniz bu istediğini yaptığını göre bilirsiniz. Ben site içi aramaları düşünmüştüm ilk mesajdaki eklenti site içi aramalar için.

Google gelen ziyaretçilerin hangi kelimeler ile geldiğini dış bir sayfada göstermek için. ajax tab menü diye bir yazı yazmıştım ordaki kodları kullanarak belirttiğiniz gibi aranan.php gibi bir dosyada google'dan gelen ziyaretçilerinizin hangi kelimeler ile geldiğini listelete bilirsiniz. Bu işlemi yapan başka eklenti bilmiyorum.

Birde önce deneyin sonra mesaj yazın gereksiz mesajları hoş karşılamıyoruz. Mesajınızı 15dk içinde değiştire bilirsiniz.

7 ay önce #
  15. Wassup isimli eklenti sık güncellenmektedir. Bahsedilmiş ama ben yineliyim, mysql boyutunu inanılmaz arttırıyor, belli aralıklarla kayıtları silmekte fayda var. Ayrıca benzer bir eklentiyle birlikte kullanıldığında hatalı sonuçlar çıkarabiliyor, normalde 1 kez kayıt edilen sonuç 2 kez ve daha fazla kayıt edilebiliyor. Zaten aynı özellikte 1 den fazla eklenti kurulumu pek önerilen bir durum değildir. Belirtmekte fayda var.

search-meter eklentisini dün yine bu forum başlığında görüp kurdum, denedim. Az önce sonuçlara baktım da.. Abov diyorum :)

7 ay önce #
  16. diskjokey
    Üye

arkadaşlar benim istediğim eklenti bu tarz bişi deil ben wassupu denedim ve kaldırdım hemen 1 mb boyut artırdı db de ve googledan gelen arama sonuçlarını ben panelde görüyorum bana böle bişi lazım deil ben gelen aramaları kaydedip bi sayfada göstermek istiyorum, siteadi.com/arananlar.php mesela bu tarz bi eklenti lazım varmı acaba?

7 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.