WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Bloglayanlarda: WordPress veritabanı hatası

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce EnverYigit tarafından başlatıldı
  • Xenuan tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. WordPress veritabanı hatası: [Unknown column 'link_' in 'order clause']
    SELECT * , IF (DATE_ADD(link_updated, INTERVAL 120 MINUTE) >= NOW(), 1,0) as recently_updated , UNIX_TIMESTAMP(link_updated) AS link_updated_f FROM wp_links WHERE 1=1 AND link_visible = 'Y' ORDER BY link_ ASC

www.skykhan.net adresinden indirdiğim börtü böcek temasını kurdum ve sayfamda bloglayanlar kısmında yukarıdaki hatayı verdi resimde gördüğünüz şekilde hata verdi yardım edebilir misiniz?

resim= http://www.enveryigit.com/blog.jpg

1 yıl önce #
  2. Sanırım sorunun kullandığın wordpress versiyonundan kaynaklanıyor. Hangi versiyonu kullanıyordun? Bu adrese bakıp temandaki sidebar.php de ilgili yeri düzeltirsen sorunun çözülebilir.

Ayrıca alt kısımdaki "(sayfalar:99999)" sorunun wp2.0.x serisi için yazılan scriptden kaynaklanıyor bu sorununuda bu adresden eklentinin yeni versiyonunu yükleyerek halledebilirsin.Sanırım 2.1.x yada 2.2 kullanıyorsun?

1 yıl önce #
  3. ilk önce cevabın için teşekkür ederim WordPress 2.2 kullanıyorum
    sayfalar eklentisi düzeldi teşekkür ederim ama baştaki sidebar.php'de değişeceğim yerleri yapamadım nasıl olcak anlayamadım?

1 yıl önce #
  4. o dediğiniz sitede birşeyler buldum
    http://codex.wordpress.org/Template_Tags/get_links_list

burda koddan sonra Lives in

wp-includes/links.php şu dosyaya açın diyor galiba ama o dosya yok o klasörde ondan olabilirmi?

1 yıl önce #
  5. neyse ben sidebar.php'deki bloglayanlar kodunu sildim çıkmıyor sağlık olsun çıkmasın :)

1 yıl önce #
  6. wp-content/themes dizinindeki wordpressin kurulumuyla gelen temalarda çalışan links kodu mutlaka vardır ordan bakıp yapabilirsin.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.