WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

E-posta ile yazma

(9 posts)
  • 1 yıl önce amarat tarafından başlatıldı
  • bozkurt18 tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. WordPress'e e-posta ile yazı yazmak için POP3 desteği olan gizli bir e-posta hesabını ayarlamanız gerekmektedir. Bu adresten gelen tüm postalar yayınlanır, bu nedenle bu adresi çok gizli tutmanız iyi bir fikirdir. Burada kullanabileceğiniz üç tane rasgele dizi bulunmaktadır

bunu herkes goruyor peki ne işe yaradığını bilen var mı ?
    e posta ile yazacağız ama bu yazdıgımızı hangi adrese yollayacagiz ?
    misal ben entelektuel@entelektuel.com adresinden yazımı yollayacagim bloguma ama blogumun adresi ne ?
    bunu yazarken yan tarafında üç tane numara var buna mı yollayacagim anlamadim , işte boyle bir sorun var.

ikinci sorun ise , yazı karakterim , yazımı wordde yazıyorum güzelce fakat bunu siteme yazı eklerken değişiyor. bu wordpresinin yazı editoru yok mu ? bir de yazıyı hizala yapan her iki taraf da yaslı şekilde yazmak istiyorum bu da yok sanırım wordpreste ya da var da ben mi bilmiyorum ( ki muhtemelen oyledir )
    yardımcı olursanız teşekkür ederim.
    olmazsanız da teşekkür ederim :=)

L.A. burada havalar sıcak.

Tarih: 1 yıl #
  2. Bu yazının WP-TR ile alakası nedir? Yazıyı taşıdım bir daha ki sefer çöpe atıp kilitliyoruz. Yine devam ediyorsanız üyeliğinizi engelliyoruz.

3. http://codex.wordpress.org/Blog_By_Email
    Bu belge işinize yarar sanırım.

Diğer soru içinse, WordPress'in WYSIWYG editörü var zaten, TinyMce.

4. Diğer soru içinse, WordPress'in WYSIWYG editörü var zaten, TinyMce.

+++

bu nerede buna nasıl ulaşabilirim. ben göremiyorum da bunu. bir yardımcı olursanız.

5. bu nerede buna nasıl ulaşabilirim. ben göremiyorum da bunu. bir yardımcı olursanız.

Yönetici panelinize giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan yeni yazı yazma alanı TinyMCE ile düzenleniyor. WordPress ile tümleşik bir yapıya sahip olan bu araç sayesine yazınızı yazarken metnin bir bölümünü seçip kalın, italik vs şeklinde biçimlendirebiliyorsunuz ve link eklemek gibi işlemleri kolaylıkla yapabiliyorsunuz.

Kısacası, başka bir yerde aramanıza gerek yok, yazı yazdığınız alan TinyMCE'nin ta kendisi :)

6. evet ama benim dedigim bu degil ki , simdi zengin yazi editoru denilen bu zengin lik mi ? ben yazimin bir kismini tahoma da bir kismini times new roman da yazmak istiyorum esas onemli olan ise ben yazılarimi hizali saga sola hizelı yazdırmak istiyorum bunun icin ne yapmam lazim ? wordde yazinca buraya aktarince bozuluyor bir de bu sorunu yasiyorum.

e posta ile yazinca bu direk gidecek mi ?
    bir de e posta ile bu wp cronu nasıl aktif ederim . gerekli yere yukledim yonetici panelinden de aktif hale getirdim sonra ne yapmam gerekir ?

evet uzun oldu biraz.
    tesekkurler.

7. TANRA
    Üye

slm ben roman yazmak istiyorum elimdede romanım var? ama ne yapıcagımı bilmiyorum

Yönetici Notu: Bu konunun ne bu başlıkla ne de bu forumla bir ilgisi var, yanlış yerdesiniz. Konuyu mutlaka "WordPress Türkiye Forumları"nda tartışmanız gerektiğini düşünüyorsanız, diğer konular bölümünde bir başlık açmayı düşünebilirsiniz. [ali]

8. yaa arkadaşlar gelen maillerdeki Türkçe karakterini çözemiyoruz daha, birde mail ile yazı yazmaktan bahsediyorsunuz.
    Eğer şu Türkçe karakter problemini halledersem, mail ile yazı yazmanında nasıl olduğunu öğrenmeye çalışacağım.

Aslında çokta gerekli bir özellik değil bence. Mail ile yazacağına gir iki dakka yaz işte. :D

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.