localhosta ilk kez wordpress kurdum fakat admin paneli bana cok yavas geldi...
sanki yavas bir bağlantıda internette bir siteye girmeye calısıyo gibi anca bir sayfayı 5-6 saniyede gosterebiliyo bazen 10 saniye sürüyo...
Normalde localhostta calısan scriptler 1 saniyenin altında sürelerde gosteriliyo ama wordpress cok yavas..
Bunun acaba bir sebebi varmı yeniyim wordpress konusunda o yuzden tam bilmiyorum olayı ...
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Wordpress çok yavaş
(6 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
Aslında bende zaman zaman wordpresin yavaşlığından şikayetçiyim ama sizin soylediğiniz kadar değil. ayrıca ben loclahostta kullanmıyorum. Sizin sorununuz büyük ihtimalle bilgisayardan kaynaklanıyordur. ben locale kurduğumda gayet hızlıydı.
Tarih: 1 yıl # -
Hangi sürümü kurduğunuza bağlı.. 2.0.x sürümleri söylediğin gibi localhostta yavaş açılıyor. 2.1.x sürümlere gelince gözle görülür bir hızda açılış var. 2.2 ye her türlü hızlı çalışan bir sürüm.
* Belleğinde bir sorun var
* kullandığın yazılımda bir hata var. Apache hata veriyor.
* o anda bilgisayarında yüklü işlemler yapıyorsan yavaşlama yapabiliyor.Tarih: 1 yıl # -
Ayrıca wp-admin/index.php de diger Wp-Tr ve Wordpress sayfalarından yazı alıyor buda sadece o sayfanın yavaş açılmasına sebeb oluyor. Bence Wordpress'in admin sayfası gayet hızlı.
wordpresin 2.0.10 sürümünü kullanıyorum.. Son sürümünü kuramadım cünkü suanda mysql 3.23.49 sürümü yüklü bilgisayarımda... En az 4.00 sürümü istiyo. O yuzden bende eski wordpresslerden yükledim... Acaba mysql 3.23.49 sürümünü destekleyen en son wordpress sürümü hangisi ...
2.1 serisinde MySQL 4'e geçildi. Yani sen MySQL 3 için en sürümü kullanıyorsun
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil