WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Wordpress çok yavaş

(6 posts)
  • 1 yıl önce Kemati tarafından başlatıldı
  • Xenuan tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Kemati
    Üye

localhosta ilk kez wordpress kurdum fakat admin paneli bana cok yavas geldi...
    sanki yavas bir bağlantıda internette bir siteye girmeye calısıyo gibi anca bir sayfayı 5-6 saniyede gosterebiliyo bazen 10 saniye sürüyo...
    Normalde localhostta calısan scriptler 1 saniyenin altında sürelerde gosteriliyo ama wordpress cok yavas..
    Bunun acaba bir sebebi varmı yeniyim wordpress konusunda o yuzden tam bilmiyorum olayı ...

Tarih: 1 yıl #
  2. Aslında bende zaman zaman wordpresin yavaşlığından şikayetçiyim ama sizin soylediğiniz kadar değil. ayrıca ben loclahostta kullanmıyorum. Sizin sorununuz büyük ihtimalle bilgisayardan kaynaklanıyordur. ben locale kurduğumda gayet hızlıydı.

3. Hangi sürümü kurduğunuza bağlı.. 2.0.x sürümleri söylediğin gibi localhostta yavaş açılıyor. 2.1.x sürümlere gelince gözle görülür bir hızda açılış var. 2.2 ye her türlü hızlı çalışan bir sürüm.

* Belleğinde bir sorun var
    * kullandığın yazılımda bir hata var. Apache hata veriyor.
    * o anda bilgisayarında yüklü işlemler yapıyorsan yavaşlama yapabiliyor.

4. Ayrıca wp-admin/index.php de diger Wp-Tr ve Wordpress sayfalarından yazı alıyor buda sadece o sayfanın yavaş açılmasına sebeb oluyor. Bence Wordpress'in admin sayfası gayet hızlı.

5. Kemati
    Üye

wordpresin 2.0.10 sürümünü kullanıyorum.. Son sürümünü kuramadım cünkü suanda mysql 3.23.49 sürümü yüklü bilgisayarımda... En az 4.00 sürümü istiyo. O yuzden bende eski wordpresslerden yükledim... Acaba mysql 3.23.49 sürümünü destekleyen en son wordpress sürümü hangisi ...

6. 2.1 serisinde MySQL 4'e geçildi. Yani sen MySQL 3 için en sürümü kullanıyorsun

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.