WordPress Türkiye Forumları » WordPress μ

wp mu bileşenler ve üyelik

(10 posts)
  • 1 yıl önce seyahat tarafından başlatıldı
  • blogsayfasi tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. seyahat
    Üye

wordpress mu da widgets yani bileşenler yok.widgets kurunca sorun çözülüyor. Birde açılan bloglara üye olunamıyor sanırım. Bunu Çözemedim açılan bloglara üyelik nasıl oluyor uye girişini nasıl kurabilirim.

Tarih: 1 yıl #
  2. eğer widgetsi kurarsan orda yan menü bileşenleri diye bir bölüm var wp-admin/görünüm/kullandığınız tema/bileşenler bu bölümden metayı sürükleyip yan menü bileşinlerine aktif hale getirdiğinizde kullanıcı kaydı üyelik vs mevcut hale geliyor.

Forumda meta, yan menü, kullanıcı kaydı gibi kelimeleri aratıp sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

3. seyahat
    Üye

Wp Mu da açilan bloglara nasıl üyelik sistemi eklenebilir. Dikkatli okursanız normal wordpress den bahsetmediğimi anlayacaksınız. Wordpress MU dan bahsediyorum. Üyelik yok sadece blog acmak için üyelik sistemi var. Ayrıca wordpress muda wordpress 2.2 deki gibi bir wordpress sistemi yok; daha çok 2.1 gibi bir sistem var. Wordpress 2.2 ile çok güzel bir evrim geçirdiğini düşünüyorum.

4. üye olanlar 2 şekilde üye olabiliyor. Üye olurken sadece üye olmak istiyorum ve bana bir blog ver arasında seçim yapıyorlar. Ayrıca üyeler global mesela deneme1.alanadi.com a üye birisi aynı zamanda deneme2.alanadi.com a da üye olmuş oluyor. Hatta blog sahipleri başka bloglarda da normal üye oluyor falan filan ...

5. seyahat
    Üye

Ben Sadece uye olmalarını istiyorum dediğiniz uyelik olayını gordum ama açilan bloglarda direk logine yonlendiriyor benim istediğim sadece uye olmaları. BLOG ACMA gozukmeyecek.
    Bu arada sizin blogu incelemistim. Sizde açilan bloglarda da üye olunamıyor. sadece giriş sayfasından olunuyor. Benim için şimdilik sadece kullanıcılar uye olsun blogları sadece admin açsın. Çok güzel bir dağitim olmuş aslında size sormak istediğim çok şey var. Ama birazcık kendimi geliştirdikten sonra soracağim.Daha 2 gün oldu mu ile uğraşmaya başlayalı.

6. slm bana hangi tema widgestlere uyumlu ? verilen linkler hep ingilizce ? Bu konuda başlıca temaları söylermisiniz.Hakki Ceylan tarafından Azpismis Tema 1.1 - ?scary-little-08 0.8 -skykhan bortu bocek v2.0 bunlar uyumlumu acaba ?

7. seyahat
    Üye

bu linkte wordpres mu yardım sayfasında linkinde otomatik blog açmayı kapatın demiş fakat 103 ve 105 satırda ne yapmamız lazım cozemedim. İngilizcesi iyi olan birisi yardımcı olabilirmi.

8. Öncelikle arkadaşın sorusuna cevap vermek gerekirse Sitelere Tekil üyelik yok ne yazikki Çünkü ortak database kullanılıyor. yani Bir üye bütün Bloglar için geçerli.

İkincisi Wordpress Mu pek kullanıcısı yok eger site adlarınızı yazabilirseniz Mu sayfanızı inceleyebiliriz ve görüş yürütebiliriz.

Öncelikle ben vereyim www.newspartner.net

Son olarkta serhatin yazısına gelince orada
    if( defined( \"WP_INSTALLING\" ) == false ) {
    verilen kod ile otomatik kayıtr kapatılmıs sanırım
    Burada wpmu-setting düzeltilmiş Dosyasının kodları var

9. seyahat
    Üye

serhatin yazısı demişsiniz serhatin yazısı nerede. Ben hazırlık yapıyorum ortada yayında olan bir site yok. wordpress mu ile ama wordpress ile yayıa soktugumuz bir site var çok yakında muya geçmeyi düşünüyorum bu yuzden onceden bazı sorunları halletmem gerekiyor.
    Sadece ben wordpress mu daki otomatik blog açmayı kaptmak istiyorum. Ama herkes üye olabilecek.

10. 3 saat önce wpmu yeni versiyon duyuruldu. bu versiyonda widgets dahil edilmiş durumda.upgrade yaptıktan sonra widgets eklentisini mu-plugins ten kaldırmanız gerekiyor.

kolay gelsin

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.