WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Temada Türkçeleştirme?

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce myro tarafından başlatıldı
  • myro tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Arkadaşlar ben sitemde Hakkı Ceylan hocanın Az_pismis temasını kullanıyorum hoca türkçeleştirme yaparken home yazan yeri ana sayfa olarak değiştirmeyi unutmuş. Kendide temayı bu şekilde kullanıyor, kendine 15 gündür not bırakmama rağmen geri dönüşü olmadı. Googlede gezdiğimde 1 sitenin aynı temayı kullandığını ve türkçeleştirmeyi sağladığını gördüm. Benimde üyelerimden bu konuyla alakalı şikayetler var. yardımcı olursanız sevinirim. site burada

Tarih: 1 yıl #
  2. Yönetim paneli/Görünüm/Tema Editörü'ne girin, Üst Kısım (header.php)'ye tıklayın.
    Burada <div id=\"navbar\"'ı bulun ve buranın altında "home" yazan yeri "anasayfa" olarak değiştirin.

3. Hakkı Ceylan Buggy TemA için aynı soruya böyle cevap vermiş;

header.php deki < ?php _e('home',TEMPLATE_DOMAIN); ?> kodunu bulup bunun yerine görünmesini istediğiniz metni yazabilirsiniz..

4. 2 yolda sonuç vermedi

5. myro,
    Zaten dosyalarınızda Chmod ayarları düzgün yapılmadığı için tema dosyalarını değiştirmeye çalışsanızda olmuyor. Temayı yeniden yüklemeniz gerekiyor. Yada sadece değişiklik yapılacak dosyaları.

canarkadas, yazdığını yaparsanız çalışacaktır. Tekrar edeyim,
    Temanızın header.php dosyasının içinde bulunan bu kodun yerine AnaSafa yazarsanız değişir. daha sonra ftp programıyla temanızın header.php dosyasını silin ve bu yeni hazırladığınız header.php dosyasını yollayın. Artık değişiklik yapılmış olacak ve Home yazan yerde Anasayfa yazmış olacak...

* Yine tekrar edeyim bunlar basit ktml cümlecikleri onu sil bunu yaz. Google'da HTML dersleri diye aratırsanız burada saatlerce cevap beklememiş olursunuz.

6. hallettim sağol.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.