WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sayfa oluşturmak ve sayfaya yazılar ekleme ?

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ashichar tarafından başlatıldı
  • seyahat tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba,

Biraz önce uyarı aldım yeniden kurallara uyarak konumu açıyorum.
    Ben WP'de bir sayfa yarattım ve sayfa içerisine konu vs. yazamıyorum yani "AnaSayfa"daki gibi yapmak istiyorum ancak yapamadım, yardım bekliyorum.

Teşekkürler...

1 yıl önce #
  2. Hoşgeldiniz,

Yani yeni bir sayfa oluştur deyince çıkan sayfada yazıları ekleyip sayfayı yayınla deyince yayınlanmıyor mu?

1 yıl önce #
  3. Bakın, sayfayı oluşturdum ve blog'umda yayınlanıyor ama o sayfaya nasıl yazı ekleyebilirim ?

Sorum budur.
    Teşekkürler.

1 yıl önce #
  4. seyahat
    Üye

bunun2, 3 yol var eğer sayfanızı oluşturduysanız Admin menusunden yönet'e tıklayın açılan menuden Sayfalara tıklayın ve olusturdugunuz sayfayı goreceksiniz Duzenleye tıklamanız yeterli.

1 yıl önce #
  5. Ben konu konu şeklinde eklemek istiyorum onu nasıl yapabilirim ?

1 yıl önce #
  6. seyahat
    Üye

açıklarsanız yardımcı olabilirim. "konu konu "

1 yıl önce #
  7. Bakın yani demek istediğim, normal WP'de Anasayfa'mız varya onun gibi bir ayrı sayfa yaratacağım ancak eklemeleride konu halinde yapacağım anladınız mı ?

1 yıl önce #
  8. seyahat
    Üye

anladım Örneğin türkiye adında bir sayfa olusturacaksınız. alt sayfalardada istanbul izmir ankara çıkacak. örneğin izmir adında bir sayfa olusturun. daha sonra Admin menusunden yönet'e tıklayın açılan menuden Sayfalara tıklayın ve olusturdugunuz sayfayı goreceksiniz Duzenleye tıklayın DAHA SONRA sağ menude ÜST SAYFA yazısını goreceksiniz oradanda hangi sayfanın altında olmasını istiyorsanız onu seçeceksiniz. Yanlız bir problemle karşılacaksınız altsayfalar sayfaların altında gozukmez Bunun için bir eklenti olması lazım.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.