WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple Tagging 1.6.6 Türkçe

(36 posts)
  • 1 yıl önce sguzelcik tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Simple Tagging eklentisinin yeni geliştiricisi eklentiyi sürekli güncelliyor. Son sürümde Türkçe dil paketini de eklemişler. Artık Ayar ekranı tamamen Türkçe.

Simple Tagging eklentisinin eski sitesi, yeni sitesi, ve Türkçe dil paketli son sürümü indirebiliceğiniz sayfaya göz atabilirsiniz.

Tarih: 1 yıl #
  2. Teşekkürler.

3. Hemen göz atıyorum..Sağolun @sguzelcik

4. sgüzelcik, işte bu çok güzel haber. Helal olsun sana. Teşekkürler.

5. herkesin beklediği ügün geldi. wp camiasina hayırlı olsun :)

6. Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın. Eklentiyi ben Türkçeleştirmedim.
    Ancak eklentiyi kendinize göre de Türkçeleştirebilirsiniz. Çünkü .po dosyası 1.6.1 sürümünden beri eklenti paketi içinde. Bu sürümde hayırseverin biri Türkçe .mo dosyasını oluşturmuş.

7. sguzelcik, haber için teşekkürler.
    Çeviriyi yapan karalamalar.net'e de teşekkürler. :)

8. Fiorito
    Üye

teşekkürler ama ben yeni temaya gectim. bu eklentiyi indirdim eski eklentinin üstüne attım :) yan menüde cıkması için hangi kodu kouyorduk ben koydum bi kaç tane denedim ama hep hata verdi. :)

9. Fiorito
    Üye

teşekkürler ama ben yeni temaya gectim. bu eklentiyi indirdim eski eklentinin üstüne attım :) yan menüde cıkması için hangi kodu kouyorduk ben koydum bi kaç tane denedim ama hep hata verdi. :)

10. @Fiorito
    Burdan bakabilirsin.

ayrıca sidebarda göstermek için
    STP_Tagcloud()

11. Fiorito
    Üye

eRay sağol dostum ben bunla cekiyorum <?php if (class_exists('SimpleTagging')) : ?>
    <ul id =\"tagcloud\">
    <?php STP_Tagcloud(); ?>

<?php endif; ?> denedim sorun bende değilmiş bu türkçe sürümündeymiş eski doyaların üstüne atmıstım ondnmı hata veriyor acba neyse ben ingilizceleri geri yükliyim tekrar :)

12. Fiorito
    sorun bende değilmiş bu türkçe sürümündeymiş

Eklentide sorun yok çalışıyor.

13. Bunu nasıl türkçeleştiriyoruz. 1.66 yı kurdum fakat hala ingilizce ?

14. Teşekkürler arkadaş bilgilendirme için.

15. Hostunuza ve temanıza bağlı sorunlar olabilir.
    Bu adresten benim kullandığımı indirebilirsiniz;Türkçe.

http://rapidshare.com/files/36703075/28_Etiket_Tuerk_e.zip

16. Teşekkürler

17. Sercan
    Engellenmiş

teşekkürler türkçesini bir türk yollamıştı sanırım.çok iyi oldu bu dil özelliği

18. Sercan
    Engellenmiş

şimdi yükledim türkçeleşme bendede olmadı :?
    colorpicker ve php dosyaları .mo dosyalarıyla beraber plugins içerisine yükledim languages içerisindekileride wp-includes içerisindeki languages klasörüne attım hatam mı var ?

19. Fiorito
    Üye

türkçe krakter sorunu nasıl çözülecek

20. Buradan Simple Tagging eklentisini indirin, olduğu gibi wp-content/pluginin içine atın etkinleştirin, bu kadar. Türkçeleşmemesi temanız veya hostunuzla ilgili olabilir, kendi hostumdamdaki dosyaları kullanarak benimle aynı temayı kullanan arkadaşıma Simple Tagging eklentisini kurdum, onda Etiket Bulutu ayarlarını tıkladığımızda hata verdi bende ise böyle bir sorun olmadı, Türkçe karakter sorunu ise bendede bu arkadaşımdada olmadı, alttaki resimlerde Hem türkçe karakterleri, hemde hostumda eklentinin yolunu görebilirsiniz.

Türkçe Karakterler

Eklenti yolu

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.