Burada arkadaş detaylı olarak vermiş.
ayrı bir sayfada etiketleri göstermeyi başardım ama şimdi bir kaç problemim daha var...
1. Etiketler yan yana çıkmaya başlıyor tablo genişliyor ve sağ menü aşağı kayıyor. Buna nasıl çözüm bulabilirim.
2. Etiketler Farklı boyutlarda çıkıyor çok kullanılan daha büyük ve temam siyah olmasına rağmen ve bulut ayarlarından renkleri kırmızı ve tonları yapmama rağmen hala siyah ve gri tonlar çıkıyor bunu nasıl halledebilirim iyi çalışmalar...
merhabalar eklentiyi http://trac.herewithme.fr/project/simpletagging/wiki/Tag%20Cloud sitesinde anlatılana göre kurdum. etiket bulutunda css kullanmadım. zaten geliştiren artık o style.css ile uğraşmak eskide kaldı diyor. ama etiket bulutları liste halinde. nasıl blog düzenini bozmadan tam bir sayfaya sığdırabilirim
SELAMLAR arkadasşlar eklentiyi sorunsuz kurdum yanlız ayarlarda sorun yaşıyorum kalıcı bağlantılarda özel tercih olarak
/%postname%.html
kullanıyorum .. . Bu şekilde iken etiketlerin ayarları nasıl olucak ayarları tam yapmadığım için çekiniyorum ... etiketleri içe aktar demekten bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ????
kalıcı baglantıları guncelle soruna cozum bulmus olunabilir ;)
Arkadaşlar etiket bulutunu kurdum ve süper bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler. Yalnız şu an sadece kategorileri gösteriyor. Arama Yaptığımda , aranan kelime gözükmüyor. Bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz?
arkadaşlar uzun zamandır uğraşıp becerememiştim bulut olayını az önce son sürümle beraber hallettim fakat bütün etiketler bulut halinde sadece en çok kullanılanları nasıl gösterebilirim bulut olarak ?
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.