WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple Tagging 1.6.6 Türkçe

(36 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce sguzelcik tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Burada arkadaş detaylı olarak vermiş.

1 yıl önce #
  2. crazyriobert
    Üye

konuyu dağıtmadan bende sorayım temanın üst menüsünde blog ve hakkında var onun yanında birde etiketler açıp etiketleri o sayfada sıralamak istiyorum tıpkı dmry ve bazı bloglarda olduğu gibi acaba nasıl yapablirim forumda anlatılmıştır ama bulamadım...

1 yıl önce #
  3. Aynı arkadaş (sekopeko) burada da size çözüm sunmuş.

1 yıl önce #
  4. crazyriobert
    Üye

ayrı bir sayfada etiketleri göstermeyi başardım ama şimdi bir kaç problemim daha var...
    1. Etiketler yan yana çıkmaya başlıyor tablo genişliyor ve sağ menü aşağı kayıyor. Buna nasıl çözüm bulabilirim.
    2. Etiketler Farklı boyutlarda çıkıyor çok kullanılan daha büyük ve temam siyah olmasına rağmen ve bulut ayarlarından renkleri kırmızı ve tonları yapmama rağmen hala siyah ve gri tonlar çıkıyor bunu nasıl halledebilirim iyi çalışmalar...

1 yıl önce #
  5. amatory
    Üye

merhabalar eklentiyi http://trac.herewithme.fr/project/simpletagging/wiki/Tag%20Cloud sitesinde anlatılana göre kurdum. etiket bulutunda css kullanmadım. zaten geliştiren artık o style.css ile uğraşmak eskide kaldı diyor. ama etiket bulutları liste halinde. nasıl blog düzenini bozmadan tam bir sayfaya sığdırabilirim

1 yıl önce #
  6. Buradaki anlatıma göre kurun, css kodlarınıda kullanın.

1 yıl önce #
  7. devrim5
    Üye

SELAMLAR arkadasşlar eklentiyi sorunsuz kurdum yanlız ayarlarda sorun yaşıyorum kalıcı bağlantılarda özel tercih olarak

/%postname%.html

kullanıyorum .. . Bu şekilde iken etiketlerin ayarları nasıl olucak ayarları tam yapmadığım için çekiniyorum ... etiketleri içe aktar demekten bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ????

1 yıl önce #
  8. kalıcı baglantıları guncelle soruna cozum bulmus olunabilir ;)

1 yıl önce #
  9. Arkadaşlar etiket bulutunu kurdum ve süper bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler. Yalnız şu an sadece kategorileri gösteriyor. Arama Yaptığımda , aranan kelime gözükmüyor. Bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz?

1 yıl önce #
  10. Sercan
    Engellenmiş

arkadaşlar uzun zamandır uğraşıp becerememiştim bulut olayını az önce son sürümle beraber hallettim fakat bütün etiketler bulut halinde sadece en çok kullanılanları nasıl gösterebilirim bulut olarak ?

1 yıl önce #
  11. Eklenti tercihler bölümünde "bulut ayarları" nda "gösterilecek en fazla etiket sayısı" ve "etiket bulutu sıralama düzeni" seçeneklerini kullanın, buradaki resmi örnek alabilirsiniz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.