WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Wordpress Kurulum Hatası [2.adımda]

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Jetaime tarafından başlatıldı
  • Jetaime tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Jetaime
    Üye

Arkadaşlar ben ilk defa wordpress kullanıyorum ilk once kolay gibi gorundu ama kurulum sırasında surekli aynı hatayı veriyor , ing ve türkçe iki versiyonuda denedim , tam kurulacakken ikinci adıma tıklıyorum ve aşağıdaki hatayı veriyo sonra geri diyorum tarayıcıdan geri geliyorum tekrar ikinci adıma tıklıyorum o zaman düzgün calısıyo hata vermeden database oluşturuldu diyor, bu neden kaynaklanıyor ve diyelim kurdum kullanıyorum ilerde sorun olurmu ? yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler :)
    hata bu ;

Fatal error: mysql_num_fields(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/124/sdc/d/1/seljuk/wp-includes/wp-db.php on line 204
    Fatal error: ob_end_flush() [ref.outcontrol]: failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush. in /mnt/124/sdc/d/1/seljuk/wp-includes/functions.php on line 1518

1 yıl önce #
  2. Jetaime
    Üye

arkadaşlar bu konuda fikri olan yada yardımcı olacak kimse yokmu?
    sitemi kuracam ama sizden bi fikir bekliyorum yada çözüm ikinci denememde database olusuyor ama acaba ilerde sorun oluştururmu diye tereddütlerim var lütfen yardımcı olurmusunuz :(

1 yıl önce #
  3. local host'a mi deniyorsunuz.

1 yıl önce #
  4. Jetaime
    Üye

hayır internetten free bir hostta deniyorum free ama herşeyi normal yani daha once php forum calıştırmıştım orda.

1 yıl önce #
  5. sorunu tam olarak çözmemişler ama sanırım host kaynaklı en azından ben öyle inanıyorum :)

birde siz bakın isterseniz benim ingilizcem pek iyi değildir. ayrıntı

site fransızca buradan fransızca ingilizce cevire bilirsin

1 yıl önce #
  6. Jetaime
    Üye

cok teşekkür ederim dostum ilgilendigin için (:
    Allah razı olsun!

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.