WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.travego.org

(8 posts)
  • 11 ay önce travego tarafından başlatıldı
  • sohbet tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Mercedes Benz'in yeni otobüsü travego'nun fan kulübü wordpress ile tasarlandı.
    wp-t eklentiler ve sevgili dostların çevirilerinin yer verildiği sistemde wp nin bir çok eklentisi ve wp-t ekibinin değerli çevirileri yer alıyor. Mercedes Benz tarafından da bilinen sitenin içeriği wp-t ile desteklenmeye devam edecek.

www.travego.org

Tarih: 11 ay #
  2. böyle bir sitenin sade olacağını umuyordum, ama değilmiş. Ne kadar çok reklam var öyle, hey maşallah. hoşgeldiniz wp ye.

3. Öncelikle sitene firefox ile bakarken üst menü kısmı gözükmüyor ve çok reklam alanı koymuşsun :) Bence daha güzel bir tema seçmelisin

4. merhaba dostlar.
    yorumlarınız için teşekkür ederim.
    önerebileceğiniz bir tema var mı acaba?

5. trevego nun bile fanclub u war ha... o da güzel, şuanda sitede fazla reklam yok, ve sadelik hakim herhalde temanızı değiştirdiniz.

Tarih: 10 ay #
  6. Firefox ile uyumsuzluklar mevcut şu anda sitede. Ayrıca temanın gereksiz biçimde şişirildiğini gördüm. Bunun yerine daha iyi bir tema tercih edilip modifiye edilebilir.

Tema önerisi olarakta size Smashing Magazine.com'un şu gönderisini öneriyorum. Burdan gönderiye ulaşabilirsiniz.

Tarih: 10 ay #
  7. hmm. temamı deepblue yaptım ama galiba menüden kaynaklanan bir problem var. deopdown kullandık... bi bakayım ben. teşekkür ederim yine. :)

Tarih: 6 ay #
  8. Reklamları azaltırsan daha güzle bir görünüme kavuruşur.

Tarih: 6 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.