Günlük 800 tane RSS okuyucum olduğu görülüyor ancak 600-700 tane tekil ziyaretçim var nasıl oluyor bu?:S
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
RSS Okuyucu sayısı normal hitten fazla
(10 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
Eğer feedburner kullanıyorsanız ve dünkü sayıdan çok farklı bir sayıysa bu; büyük ihtimalle bir sorun vardır feedburner'da.
Benim site için de 1459 diyor, bugün feedburner. Dün, 500 civarındaydı takip eden sayısı. :)
Tarih: 1 yıl # -
sorun vardır derken..
ilginç o kadar okuyucu en son haberi mayısta eklemişiniz ama hala çok ziyaretçiniz var:D nsaı oluyor bu iş
Yani feedburner servisinde bir sorun olabilir, anormal bir artış varsa.
Bir de sorunuzda rss ile takip eden sayısı nasıl tekil ziyaretçiden fazla oluyor demek istiyorsunuz sanırım. Şöyle, rss ile takip edenler okuyucularından yazılarınızı okuyorlar, ama sitenize gelmezlerse tabii tekil hitinizi artırmamış oluyorlar.
konu ile kısmen :) ilgili değil ama bir sorum var
ben yeni yazılarda feedburner mail ile abonelik sistemini kullanıyorum birde
birçok blogda gördüğüm küçük bir resim içinde okur sayısı göstergesi var bende temama eklemek istedim ama bir türlü çözemedimTarih: 2 ay # -
Feedburner yönetim sayfasından, Publicize sekmesindeki sol menüde Feedcount kısmını etkinleştirmeniz gerekli. Sonrasında oradaki kod ile istediğiniz yere yerleştirilebilir.
Tarih: 2 ay # -
Teşekkürler kumdanadam son bir soru daha :) resim üzerindeki readers yazısını nasıl okur olarak değiştirebilirim
Tarih: 2 ay # -
@gevv
Bahse konu sitenin dil seçenekleri varsa, hesabını Türkçe yapmayı dene, yada verilen kodda resim yolu varsa gittiği link değişmeden okurlar diyen bir resimle değiştir.Tarih: 2 ay # -
Hedefindeki Feed Count eklentisinin son sürümünü alın, wp-content/plugins/ sektörü altına atın, etkinleştirin, Ayarlar menüsünden FeedCount sekmesine kayın ve After kısmına -sögelişi- Abone yazın. Bu işlemleri tamamladıktan sonra sayacın sitenizde gözükmesini istediğiniz kısmına <?php if (function_exists('fc_feedcount')) fc_feedcount(); ?> kodunu gömün.
Sayaç görünümünü şablonunuza uyumlu hâle getirmek için
.feedcountdiv p{
margin-top:5px;
}
.feedcount {
text-align:center;
padding:3px;
background-color:#3B6578;
color:#ffffff;
font-weight:bold;
-moz-border-radius:3px;
border:2px solid #44768C;
}
kodlarını özelleştirin.Tarih: 2 ay # -
canarkadas,Hayal Teşekkürler
Tarih: 2 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil