WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Share This 1.3.1

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce noexit tarafından başlatıldı
  • kutlug tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. noexit
    Üye

eklenti çok güzel ama ben bir türlü çalıştıramadım ne yazıkki...

eklentinin içindeki benioku.txt yi okudum fakat yönergelere uyduğumda bir tülü başarılı olamadım... Hoofei temasını kullanıyorum...yardımlarınızı bekliyorum..

teşekkürler..

1 yıl önce #
  2. Eklentiyi kurdunuz, etkinleştirdiniz ve Bu yazıyı paylaşın bağlantıları çıkmadı mı yazıların sonunda?

Elle eklemeyi denediniz mi, kodları?

1 yıl önce #
  3. noexit
    Üye

eklentiyi ekledim, etkinleştirdim... alt kısında "bu yazıyı paylaşın" ibaresi çıktı fakat ona tıkladığımda farklı bir sayfaya yönlendim... normal wordpress.com daki gibi ibr açılış gerçekleşmedi...

elle denediğimdede sonuç alamadım...fakat el ile denememdeki sorun benden kaynaklanıyor olabilir tabii kide..

1 yıl önce #
  4. benioku.txt belgesini tamamen okumanızı öneririm.

normal wordpress.com daki gibi ibr açılış gerçekleşmedi...

Burada kastettiğiniz menü ise belgeyi tam okumamışsınızdır; ayrı bir sayfaya yönlendirmesinin sebepleri olarak tarayıcıda javascript'in etkin olmaması, prototype dosyasını /includes/js altına yüklememeniz vs. diye yazıyor belgede. prototype dosyasını yüklediniz mi ve başka bir eksik var mı?

1 yıl önce #
  5. noexit
    Üye

yardımın için teşekkürler öncelikle...sonrasında yaptıklarımı sıralayayım belki benim gibi kuramayanlar varsa sonuca ulaşırlar..

"share-this" klasörünü /public_html/wp-content/plugins/ yonun altına attıktan sonra share-this.zip klasörünün içinden "prototype.js" dosyasını /public_html/wp-includes/js/ yolunun altına attıktan sonra plugin i aktive ediyorum...

sonuç ne yazıkki başarılı olmuyor ... bir yerde eksik birşey mi yapıyorum ?

1 yıl önce #
  6. Adresinizi vermeniz mümkün mü?
    Her şeyi anlatıldığı gibi yapıyorsanız ve sorun oluyorsa bir hata olabilir, geliştiriciye bildirebilirsiniz o zaman.

1 yıl önce #
  7. desally
    Üye

merhaba, share this eklentisin kurum, çalışıyor ve gerçkten faydalı. benim sorunum "bu yazıyı paylaş" linkinin yanında simgenin görüntülenmemesi. pluginin php'si üzerinde oynamadım.... yardımcı olabilirseniz seinirim, neden kaynalanabilir bu sorun?

1 yıl önce #
  8. Son sürümü kullandığınızdan emin misiniz, 1.3.1?
    Eski sürümlerde simge yoktu da..
    Herhangi bir değişiklik yapmayınca çalışması lazım.

1 yıl önce #
  9. aynı şekilde tüm editlemeler tamamlandı fakat resim çıkmıor bu yazıyı paylaş butonu var ve tıkladıgınızda foruma yonlendiriyor halbuki javascripts ile acılan bir pencereden seceneklerin olması ardındanda şeçmem ile o sayfaya kaydetmesi gerekiyor ama bu çıkmıyor lütfen yardım edermisiniz...

versiyon : 1.3.1

1 yıl önce #
  10. bu sorunumu hallettim bir kaç isim değişikliginden sonra türkçeye cevrilmesinde hata olmuş sanırım klasor isimleri sabit kalmış belirledigim klasor isimi ile resimlerin bulundugu yer tutmuyor...

yalnız bu sefer farkli bir sorunum var benim resimlerin yanındaki yazı rengi beyaz ve bunlar arka fon da beyaz oldugundan gözükmüyor css de değiştirmem gereken renk bölgesini verirseniz çok memnun olurum...

1 yıl önce #
  11. fakat resim çıkmıor bu yazıyı paylaş butonu var ve tıkladıgınızda foruma yonlendiriyor

Tam olarak ne demek istediniz burada?

Yani yazıyı paylaş deyince menü açılmıyor yeni bir sayfa mı açılıyor?
    Eğer menü açılmıyorsa, benioku belgesini okuyun, orada gerekli bilgiler var.

türkçeye cevrilmesinde hata olmuş sanırım klasor isimleri sabit kalmış

Bu cümlenizi de açar mısınız biraz, nasıl bir hata tam olarak?
    Biz kullanıyoruz herhangi bir hata olmuyor.

1 yıl önce #
  12. kutlug
    Üye

Share this kurduktan sonra calisiyor ancak yorum eklemeyi kaldirdigim sayfalar tam URL e yonlendirmiyor. Ornegin: http://localhost/wp-site/hakkinda/ deki bir yaziyi bu linke yonlendiriyor -->http://localhost/wp-site/?p=2&akst_action=share-this

Oysa yerinde form acmasi gerekiyor.

Bu konuda fikri veya cozumu olan varmi?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.