WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Wordpress Ajax ile chat

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce eylultoprak tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

1. Ajax chat box kullanıyorum.. adresi burda. ben şöyle bir şey istiyorum mümkünmüdür acaba.. ben mesaj yazmaları için sadece kayıtlı kullanıcılar dedim. isim yazan yerde acaba kayıtlı kullanıcıların wordpress kayıt oldukları ismi yazdıra bilirmiyim. ve değiştirmemelerini istiyorum. bunu nasıl bir edipleme yapabiliriz...

meşakatli bir iş ama yardımcı olabilecek var mıdır..

Bu şekilde eğer gereksiz mesaj bırakanları ban edebilirim :)

Tarih: 1 yıl #
  2. bu eklentiyi yapımcısının internet sitesinden takip ederek kurmuştum fakat sitede no access for you iletisini alıyorum. chmod ile ilgili bir sorunda değil. böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar varsa düzeltmenin yöntemini yazabilir mi acaba?
    teşekkürler.

3. 755 chmod artı registered user diye bir şeyi işaretlemiş olabilir misin.

aynısını bende verdi ve 755 yaptım 3 dosyayıda

4. wordspew.php içindeki level ayarlarını kontrol edin birde ama ilk verdiğim ile düzelmesi lazım.

5. dediklerini yaptım eylultoprak. aynısını Candan Erçetin sitesine de kurdum orda çalıştı. sanırım bu eklentiyi kullanamayacğım. yine de çok teşekkür ederim.

6. Bu Wordpress Ajax ile chat nasıl kurulur nereden indirilir TÜRKÇE'midir böyle bir sistemi online üyelerle chatleşmek için bende kurmak isiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Tarih: 1 ay #
  7. Burada link verilmiş, okumadan, aramadan, denilenleri yapmadan mesaj yazmayınız, lütfen forum ve kullanım kurallarını okuyunuz..

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.