WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

subscribers2 - Toplu Mesaj

(36 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce eylultoprak tarafından başlatıldı
  • cincibir tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Daha önce tartışmışdık bu konu ama bir sonuça ulaşamamışdık..

O zamanlar user-mail eklentsinden bahsetmişdik.. ama bazı arkadaşlar çalıştıramamışdı bunu nedeni server'in email fonksiyonunun kapalı olmasıydı.. bunun için user-mail eklentisi wpphpmail eklentisini önermişti ama biz bu seferde onu çalıştıramamışdık.. Not oldum olası o eklentiye uyuzum zaten...

Neyse gel zaman git zaman araştırdık... duydukki uzunca bir zamandır Subscribers2 eklentisi varmış bu eklenti user-mail eklentisi gibi kayıtlı kullanıcılara da mail atıyormuş.. aslında bu eklentiyi biliyordum ama eski sürümü güncellenmiş kayıtlı kullanıcıya mail atma özelliği eklenmiş... ve bir de bu güzelim eklentinin smtp desteği mükemmelmiş...

Eksik yönü birtek türkçe olmamasıymış...onuda ben yavaş yavaş çevirmeye başladım kıt ingilizce ile ama ne zaman biter bilmem :)

Artık isteyen subscribe2 eklentisini isteyen user-mail

Email-user smtp desteği rezalettir ama serverin mail gönderme seçeneği aktif ise sorun değil.. serverda mail desteği olmayan arkadaşlar ise Subscribers2 kullanır..

Saygılar..

bir sorun daha çözüldü :) wordpress-tr.com 'da yerini buldu

1 yıl önce #
  2. Arda Sağlam adlı bir arkadaş eklentiyi türçeye çevirip.. eklenti yapımcısına göndermiş türkçe dosyalar için buyrun

1 yıl önce #
  3. dil dosyasının bir tanesi download olmuyor. ve ben dosyaları nereye atacağım konusunda endişeler yaşıyorum.

1 yıl önce #
  4. dil dosyasını ve kendi dosyalarını aynı klasorde olacak plugin dizinine atacaksınız. dil dosyalarından po olan dil içindir :) ne karışık cümle oldu be :D

1 yıl önce #
  5. sonysinger
    Üye

Sağolasın eylültoprak, bu kez çalıştı:)

1 yıl önce #
  6. evet bende de çalıştı :):) tesadüfen :):) teşekkür ederiiim :)

1 yıl önce #
  7. rica soysinger.. :) çalıştığına sevindim ki kesin çalışacakdı :)

travego : tesadüf diye bir şey yokdur :) var mıdır yoksa

1 yıl önce #
  8. sonysinger
    Üye

OOOF OF şeklinde bir giriş yapmak istiyorum izninizle. Bu eklentide de sorun yaşamaktayım. Deneme maili göndermek için oluşturduğum 4-5 kişilik gruba mail gidiyor ama tüm üyeleri seçtiğimde mail gönderildi dediği halde gitmiyor. Sayıyla bir ilgisi mi var. Ben mi bir ayar hatası yapıyorum?
    Neden? Neden???

1 yıl önce #
  9. :) şaşkın şey hata sende :) yazdan yapıyorsun sanırım orda seçiyorsun biraz bekliyorsun.. bu listenin uzunluğuna göre değişiyor. :) şaşkın şey dedim diye şey oldum tuhaf anladın sen beni :)

1 yıl önce #
  10. sonysinger
    Üye

Evet yaz'dan yapıyoru, bekleyerek de denedim ama yine olmadı. Yeterince beklemiyor muyum acaba. Söz misal 4.000 kişilik bir liste için ne kadar beklemek gerek?

1 yıl önce #
  11. devrim5
    Üye

bu poo dosyası ne içindir :P dil içindir puhah :P

1 yıl önce #
  12. Fiorito
    Üye

teşekkürler :)

1 yıl önce #
  13. Merhaba.

subscribe2 eklentisini kurdum fakat mailler gitmedi. Sanırım hostingden dolayı. Daha sonra user-mail eklentisini kurdum. Denemek istediğimde şu şekilde bir hata verdi.

Failure: Language string failed to load: instantiate

Bu hata neyin nesidir ?

1 yıl önce #
  14. severd
    Üye

Arkadaşlar merhaba..
    subscribe2 eklentisini kurdum fakat türkçeleştirmek istiyorum.. verdiğiniz adresten http://dev.wp-plugins.org/browser/subscribe2/i18n/tr_TR/subscribe2-tr_TR.po bu ".po" uzantılı dosyayı indirdim..
    fakat bunu nasıl uygulayabileceğimi bilmiyorum..
    şimdilik plugins/ ve plugins/subscribe2/ dizinlerine attım..
    Bu eklenti nasıl Türkçe olucak ?

Teşekkürler.

1 yıl önce #
  15. .po uzantılı dosya düzenlenebilir dil dosyası; aynı yerden .mo uzantılı dosyayı indirin, onu kullanın.

1 yıl önce #
  16. severd
    Üye

Dediğiniz şekilde subscribe2-tr_TR.mo dosyasını indirdim fakat bu dosyayı Subscribe2'yi Türkçeleştirmek için nasıl kullanacağım? :)

1 yıl önce #
  17. Eklenti .php dosyası ile aynı dizine atmanız gerekiyor.

1 yıl önce #
  18. firattezer
    Üye

Arkadaşlar,

subscribe2-tr_TR.mo ve .po dosyalarını \plugins\subscribe2 dizinine attım ancak admin panelde Türkçe halen görünmüyor. Eklenti sitesine baktım uzun uzun ne FAQ'da ne de başka bir yerde bulamadım çözümü. Sorun ne olabilir ?

Sağolun.

1 yıl önce #
  19. severd
    Üye

Bende aynen firattezer'in sorunu ile uğraşıyorum.. halen çözüm bulamadım.

1 yıl önce #
  20. firattezer
    Üye

:)

Bir de subscribe2\tinymce\langs klasörünün içine attım .po ve .mo dosyalarını ama hiç bir işe yaramadı. Tarayıcının "cache"inide temizledim. Sayfası defalarca yeniden yükledim. Türkçe yok ! :)

1 yıl önce #
  21. /plugins/subscribe2 dizinin içine atın. plugin ancak bu şekilde çalışıyor.

aşağıdaki dosyayı indirip /subscribe2/ klasorune yollayın hepsi bu kadar.

DivShare File - subscribe2-tr_TR.rar

1 yıl önce #
  22. firattezer
    Üye

Eylül,

Sende olmasan ne yaparmış WP-tr camiması ?

Çok sağol.

1 yıl önce #
  23. bildiğimden değil canım atıyorum sadece :) tutuyor..

sayısala başlıyacağım yakında :)

kolay gelsin.

1 yıl önce #
  24. severd
    Üye

Gerçekten Türkçe oldu ! :))
    Teşekkür ederiz eylultoprak..

Harikasınız.

1 yıl önce #
  25. :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.