WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

yükseltme hatası

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ozicoke tarafından başlatıldı
  • ozicoke tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. herkese mrb.hemen sorunuma değineceğim ,wordpress sürümümü 2.2 ye yükselttim aynen tarif edildiği gibi ,tek sorun son eklediğim yazılar anasayfada belirmemekte fakat son eklenenlerde gözükmekte ,bu hata nereden kaynaklanabilir ? nasıl bir çare bulabilirim? şimdiden teşekkürler.

1 yıl önce #
  2. 14 saattir bilgisayarın başında olmamdan kaynaklanıyor olacakki sorunuzu anlayamadım.. zaten bi anlayış kıtlığı var bende ama hadi bakalım :)

son eklediğiniz yazılar ana sayfada yok ama son eklenenlerde gozukuyor.. herhangi bir visibilite yani gizleme türkçesi ingilizcesini yazamadık bile :) gizleme eklentisi kullanıyor musunuz. temanızda bir oynama yaptınız mı birde

http://www.ozanozdil.com/wordpress/wp-admin/options-reading.php sayfasındaki ayarları kurcaladın mı kurcalamadıysan bakar mısın bir oraya.

son bir şey daha bazı yazıları özel olarak işaretli yaptıysanız eğer özel yazıları sadece giriş yapan kullanıcılar görebilir.

1 yıl önce #
  3. eylultoprak ilgine çok teşekkür ederim evvela.bende anlamadım olayı ama ,varsayılan olarak ayarlı kategorime eklediklerim gözükmüyomuş şimdi farkettim.farklı bir kategori olsuturup varsayılan eski kategoriyi sildim.şimdi gözüküyor.kendi çapımda sorunu çözmüş oldum sanırsam.tekrar ilgine teşekkür ederim.zahmet verdik.kolay gelsin.

1 yıl önce #
  4. ya işte tamda öyle bir şey demek istedim dermişim :) neyse hadi kolay gelsin yanlız yol yakınken bence çok lu bir site kullanıyorsan yanı böyle blog foto falan

http://www.ozanozdil.com/wordpress/ bunun yerine keşke

blog.ozanozdil.com
    album.ozanozdil.com gibi bir şey yapsan daha şekil olur :)

örnel : www.wolkanca.com reklamını yaptım eklesin beni blogrola :)

1 yıl önce #
  5. hemen ekliyorum :)

1 yıl önce #
  6. Mesaj alınmış mı ne :) sağolasın başın sıkıştıkça gel burda olan herkes yazar bir şeyler.. :) iyi ploglamalar

1 yıl önce #
  7. çok tşkkürler herşey için ortam süper :) sizede kolay gelsin.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.