Admin Paneli > Görünüm > Bileşenler de yer alan Metin ve RSS sayısını bildiğiniz gibi en fazla 9 adet yapabiliyoruz.
Bunu artırmanın bir yolu var mıdır? İstediğimiz kadar yapabilir miyiz?
Admin Paneli > Görünüm > Bileşenler de yer alan Metin ve RSS sayısını bildiğiniz gibi en fazla 9 adet yapabiliyoruz.
Bunu artırmanın bir yolu var mıdır? İstediğimiz kadar yapabilir miyiz?
Rss yi görünce bende sorayım. www.haberbjk.com da yani benim sitemde Rss ler çalışmıyor http:// ın önüne birşeyler yazıyor. nasıl düzenlerim bunu?
Not: Footer.php dosyasında kodun başındaki feed: yazan yeri sildim ama olmadı.
bozduğun kodu düzel. diyelim böyle ekliyorsun.. http//www.eylulgunesi.com/comments/feed/
sadece comments/feed/ gibi dene domain adını yazma..
myro birde gereksiz yerde tartışıyoruz.. başlık açsan daha güzel olacak.
:) anladın sen beni
@burcakheavy, bunu Wordpress panelinde yapıyoruz. Panele girince "tercihler" sekmesine geliyoruz. Burada "okuma" adında bir sekme daha çıkacak ona da tıklıyoruz. Açılan sayfada "içerik beslemeleri" yazan kısımdaki kutucuğa istediğin rakamı yazarsan onu gösterir RSS'de. Hmm bir de ipucu hemen altında "özet" seçeneğini işaretlersen içerik hırsızlarına karşı ufak bir önlem almış olursun. Sadece yazının bir kısmını çalabilirler :)
burcakheavy, bunu sanırım yapmak mümkün ama dosyalarda biraz oynaman lazım ama nerden yapılacağınız bilmiyorum ben biraz araştırayım ama.. bu arada h-yaman sanırım senin bahsettiğin bu değil abi :)
@h-yaman, yanlış anlamışsın. :)
WordPress 2.2'de Admin Paneli > Görünüm > Bileşenler bölüümde, altta, "Kaç tane metin bileşeni istiyorsunuz? " diye birşey var ve en fazla 9 adet seçebiliyoruz. Benim artırmak istediğim şey bu.
@eylultoprak, bulursan mutlaka haber verir misin lütfen. Yetmiyor 9 tane. :)
Evet arkadaşlar 9 adet metin bileşeni banada yetmiyor.. Artırmanın yolu yokmudur? Ayrıca bu metin bileşenlerine Resim ekleyemiyormuyuz?
Arkadaşlar,
Bu metin bileşenleri ne işe yarar? Ben yan menüye bunları ekliyorum nasıl editleyebileceğimi bulamadım. RSS'ler de aynı şekilde. Nereden editleniyorlar?
@myro
Ben ekleyebiliyorum resim. :)
img src ile oluyordu galiba.
wp-includes içerisindeki widgets.php dosyasında değişikliğe giderek sorun çözülebilir.
bunun için php bilgisi lazım az da olsa .
saygılarımla
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.