Arkadaşlar, wordpress Tr de, indirilecek temalar çok az. Hiç kimse bu temalar hakkında çalışma yapmıyor mu?
N.Desing'in geliştirdiği ithema 1-1 temasının türkçeleştirdik.buradan indirebilirsiniz.
Arkadaşlar, wordpress Tr de, indirilecek temalar çok az. Hiç kimse bu temalar hakkında çalışma yapmıyor mu?
N.Desing'in geliştirdiği ithema 1-1 temasının türkçeleştirdik.buradan indirebilirsiniz.
temaları türkçeleştirmek çok fazla zaman almıyor insanlar için.. o kadar çok var ki hangi temadan başlatalım bu bilinmez zevkler ve renkler konusu tamamen bu.. yinede ilgin için teşşekkür ederiz..
ancak insanlar kullandıkları temaları türkçe yapabilir ve buraya koyabilirler .. ben şahsen kendim türkçeleştirmeyi isterim. ee php bu ne olacağı bilinmez. :)
Elinize sağlık, aslında çevirisi yapılan temaları temalar sayfamızda yayınlamayı düşünüyoruz uzun süredir; fakat hayata geçiremedik henüz.
Yapacağımız zaman forumdan veya blogdan haber veririz; katkılarınız için teşekkürler. :)
Hasan Bey benim bir sorum olacak Wordpress-tr olarak, Türk yazarların eklentilerini ve temalarını yayınlasanız? Tercümeler bir yere kadar ama sonuçta önemli olan Türklerin neler yapabileceğini göstermek, wordpress.org yerine wordpress-tr.com 'u tercih etmelerini sağlamak...
Evet, temalar ve eklentiler sayfalarımızda Türkçe olan eklenti ve temaları yayınlamayı düşünüyoruz.
bi sorum var size ben bu temayı kullanıyorum.tema çok iyi ama.biraz büyük resimleri göstermiyo.ben ortadaki yazı yazılan bölümü sola doğru biraz büyütmek ve 500 pixelden büyük resimlerin boyutunu otomatik olarak küçük göstermek istiyorum ne yapmam lazım?
eklediğim resme, scr="xxxxxxxx.jpg" sonrasına width="430" height="220" ekleyerek, resmi istediğin boyutta kullanabilirsin. Otomatik yapmayı ben de bilmiyorum...
samuray burda bir css kodu vermişdim örnek en alttaki resmi indir ve gerçek boyutunu gör
css bir değşik versiyonuda şu
#content .post .storycontent p img{
max-width: 670px;
width: expression(this.width > 670 ? 670: true);
max-height: auto;
}
demek istediği resimleri en fazla 670px yap yüksekliğide buna göre orantıla :)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.