Arkadaslar forumda anket diye arattım bir eklenti buldum ama install kısmı ingilizce idi baska tavsiye edebileceginiz bir anket eklentisi varmı eger varsa kurulumunu anlatabilirmisiniz..tesekkur ederim
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
anket eklentisi ile ilgili
(29 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
-
http://www.lesterchan.net/portfolio/programming.php
polls ve polls widget eklentilerini indir etkinleştir widget varsa sorun değil çok hızlı yerleştirirsin ama yoksa aşağıdaki linkdekileri yaparsan iyi olur.. birdehttp://www.lesterchan.net/wordpress/readme/wp-polls.html#Usage
açıklamadı gibi kodları gir..
Tarih: 1 yıl # -
aa birde bunun türkçeside var ;)
verdğin türkçe mi
-
teşkkrler
Arkadaşımdır diye sölemiyorum Lesterchan'in :)scriptini tavsiye ederim gerçekten çok başarılı kodlamış democracy onun yanında sıfır kalıyor
wordpress dünyasında ne kadar eklenti varsa denemiş biri olarak.. katılıyorum sana :)
bizde kullanalımda bu adreste verilenlerin hepsi widgete uygun mu ?
daha tam çözemedim widgetideTarih: 1 yıl # -
buraya soru sormak yerine verdiğim linke tıklayıp usage tıklasaydın görmüş olabilirdin.. demek ki yapmadın..
evet. destekliyor.
merhaba ben bu ekelentiyi ekledim eklentiler bolumunden wp-polls ve wp-pollswidget yazan ekelentileri etkinlestirdim ama anket yok oratada snairim bir yere kod yazmam lazim amanereye yazacagim bilmiyorum.. bu arada benim temamın css si yazilabilir degil sanirim yazma islemlerini ftp uzerinden yapiyorum.. kodu ve nerey yazacagim soylerseniz sevinirim iyi calismalar..
merhaba ya admim panelinde polls diye bir sekme acildi icindede;
manage polls,poll options,poll usage diye bolumler var.. yalnız manage polss sekmesinin en altinda soyle bir hata var
WARNING:
Once uninstalled, this cannot be undone. You should use a Database Backup plugin of WordPress to back up all the data first. Your data is stored in the wp_pollsq, wp_pollsa, wp_pollsip and wp_options tables.ne yapmam lazim sizce?
birde sanirim turkce dosyasini yukleyememisim daha onuda aciklamali olarak anlatirsaniz.. aslinda yukardaki mesajida okursaniz daha net cikar ortaya sorun..
http://www.dosya.cc/polls.zip.html bunu indirip plugin dizini'ne atar mısın
tmm oldu tskler
admin girişi yapip anket yazan yere tıkla biraz dikkatlice bakarsan orda kodlar var viev result yazan yeri bulup değiştire bilirisn
tmm yaptim cok guzel oldu tskler
sanırım Türkçe dil dosyası silinmiş upload edebilirmisiniz ?
Tarih: 9 ay # -
orda sorun yok ama 129 oy verilmiş cubuk yarıda ben bir oy verdim denemede cubuk yarıya geldi ikinci oyda full oldu :)
birde yönetim panelinde eklenti Türkçe oldu ama sitede ankette
Total Voters: vores yazıları ingilizce görünüyor eklenti dosyalarına baktım ama bulamadım nasıl Türkçe yapabilirim ?Tarih: 9 ay # -
orda sorun yok ama 129 oy verilmiş cubuk yarıda ben bir oy verdim denemede cubuk yarıya geldi ikinci oyda full oldu :)
Çubuk simgesi kullanmayın :).
Total Voters: vores yazıları ingilizce görünüyor eklenti dosyalarına baktım ama bulamadım nasıl Türkçe yapabilirim ?
/siteniz/wp-admin/admin.php?page=postratings/postratings-options.php
adresinde kodları düzenleyin.Tarih: 9 ay # -
Teşekkürler Abi
Şimdi kızacaksın ama :) cubugu iptal etmek için bi seçenek bulamadımwp-admin/admin.php?page=postratings/postratings-options.php bu linki girdigimde hata geliyor internal sever error sanırım bu olayda windows sunucusuna takıldı :)
Teşekkürler Abi
Sende sağol.
Şimdi kızacaksın ama :) cubugu iptal etmek için bi seçenek bulamadım
Şimdi kızacaksın ama o tür bir özellik var mı bilmiyorum sadece şakaydı :), ama eklenti dosyalarından kesin ayarlanır.
wp-admin/admin.php?page=postratings/postratings-options.php bu linki girdigimde hata geliyor internal sever error sanırım bu olayda windows sunucusuna takıldı :)
Şimdi kızacaksın ama üstte yanlış adres vermişim, http://hyperelektronik.com/wordpress/wp-admin/admin.php?page=polls/polls-options.php
adresinden ulaşabilirsin.Tarih: 9 ay # -
linke ulaştım :) ama işe ilgili bir ayar yok Abi sende kullanıyormuşsun :) eklentiyi nasıl yaptın ayarlamayı Türkçe olayınıda çözmüşsün :)
ekleme: Çubuk sorunu widgets kullanınca olmuyor sorunu kısmen çözdük :)
geriye voters votesler kaldı :)
ama işe ilgili bir ayar yok
Anlamadım.
Abi sende kullanıyormuşsun :)
Önceki mesajımda çubuk uzunluğu sorunu bende de YGövler'de de olmadı demiştim, ayrıca sana kullandığım eklentiyi attım.
eklentiyi nasıl yaptın ayarlamayı Türkçe olayınıda çözmüşsün :)
Kusura bakma resimde görünen yazı ile günlerdir uğraşıyorum kafam şişmiş sana ikidir yanlış link veriyorum, bu resme bak bu resmi incele aynısını yap, kullanıcı alanları da Türkçe olur.
(Resimleri imagehack'e atmak uzun sürdü geciktim:).
Teşekkürler Abi
Tarih: 9 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil