WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Simple Tagging 1.6.6 nasıl kurulur?

(25 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce beyazinek tarafından başlatıldı
  • beyazinek tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. beyazinek
    Engellenmiş

1.sorunum:Simple Tagging 1.6.6 Ben kurdum ama ana sayfada hiçbirşey çıkmadı yüklemeleri yaptım etiketleri aktifleştirdim ama ana sayfamda çıkmıyor

2.sorunum:Konudan sonra etiket nasıl eklerim bu konulara baktım ama gerçekten anlayamadım. Bit salağa anlatılır gibi anlatırsanız mutlu olurum.Ayrıca http://siteadı.com/etiket yazdığımdada birşey görünmüyor.

Yeniyim yardımlarınızı bekliyorum sabrınızdan dolayı teşekkür ederim

1 yıl önce #
  2. burdan gidelim aman dikkat düşmeyelim :)

olmadı burdan yavaş yavaş gidelim :)

1 yıl önce #
  3. beyazinek
    Engellenmiş

<?php if (class_exists('SimpleTagging')) : ?>
    <ul id =\\"tagcloud\\">
    <?php STP_Tagcloud(); ?>

<?php endif; ?>

burdan linkideki sayfayı inceledim ama bu kodları nereye koyucaz ben anlamadım

1 yıl önce #
  4. beyazinek
    Engellenmiş

Tema editlemesi yapılcakmış sanırım ben nasıl yapıcam onu anlamadım buggy teması kullanıyorum.Kurulum tamam etkinleştirmede tamam etiket oluşturma işlemide tamam ama sitede görünmüyor.Bişiler eksik ne acaba :)

1 yıl önce #
  5. side bar dosyasına koyabilirsin.

1 yıl önce #
  6. Hazır lafı geçmiş, duyuralım. Simple Tagging eklentisinin 1.6.7 sürümü çıkmış.

1 yıl önce #
  7. beyazinek
    Engellenmiş

anaaam 1.6.6 daha dün ekledim onu bile kullanamıyorum koyacağım kodlar nelerdir allah rızası için yav delirdim ne kodu koyucam anlayamadım Yazıdan sonra göstermek için hangi kodu kullanıcam ve hangi tema sayfasına yapıştırıcam. Sağ taraftaki menude görünmesi için hangi kodu koyucam ve nereye yapıştırcam bana bi yardım edin yav bi çaksam devamı gelecek biliyorum

406 hatası verdi kabul edilir bir dosya biçimi değil diye
    <?php if (class_exists('SimpleTagging')) : ?>
    <ul id =\\"tagcloud\\">
    <?php STP_Tagcloud(); ?>

<?php endif; ?>

1 yıl önce #
  8. beyazinek
    Engellenmiş

Arkadaşlar bu nasıl yardım ya anlaamdım ben ayrıca bir sorun daha var http://www.siteadı.com/tag/Divx_Filmler/ çıktı ama Bulunamadı, Error 404 sayfa hatasını veriyor link çıkıyor ama sayfa görünmüyor yardım edecek yok sanırım

Yönetici notu: Lütfen ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun; arka arkaya mesaj göndermeyin, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

1 yıl önce #
  9. Suatztrk
    Üye

Arkadaşlar,

Ben bu eklentiyi kurdum. Kategorileri kaldırmak istediğim için bunlraı etikete çevirdim. Sağda bulutu da yaptım. Ama kategoriden otomatik olarak içe aktardıklarım dışında etiket ekleyemiyorum. Yazı sayfasında virgüllerle ayırarak yeni etiket eklemeye kalktığımda yazıyı kaydetmiyor ve bembeyaz sayfada şöyle bir hata çıkıyor:

Fatal error: Call to undefined function: attribute_escape() in /home/sozturk/public_html/wp-content/plugins/simpletagging/simpletagging.admin.php on line 377

Yazılara naıl etiket ekleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Suat.
    www.dusunceler.org

1 yıl önce #
  10. Etiket bulutunuz da çalışmıyor. Kalıcı bağlantıları güncellediniz mi?

1 yıl önce #
  11. Suatztrk
    Üye

İlginç, evet. Eklenti bulutu dün çalışıyordu. Yani tıklayınca o etiketteki yazılara gidiyordu. Şimdi eklenti bulutu görünüyor ama tıklayınca "aradığınız yazı bulunamadı" diyor.

kalıcı bağlantlarımda

* Tarih ve isim temelli
    » http://www.dusunceler.org/2007/06/10/sample-post/"

kısmı işaretli. Bunu değiştirmem mi gerekiyor? Ya da "özel yapıyı" yapacaksam ne yazacağım oraya?

Söylediğim gibi eklenti devrede iken yazı ekleyemiyorum. Yazıyı kaydetmeye kalktığımda yukarıdaki hata kodunu veriyor.)

1 yıl önce #
  12. Kalıcı bağlantıları simple tagging eklentisinin ayarlarını yaptıktan sonra da güncellemeniz gerekir. Kalıcı bağlantılarda temeli değiştirmeniz gerekmiyor. Sadece güncellemeniz yeterli.

Gerçi şu an yeni temaya geçtim yeniden tasarlıyorum ama benim kalıcı bağlantılarım http://www.guzelcik.net/konu/2007/06/10/sample-post şeklinde.

Bu şekilde yapmak için özel yapı kısmına /%category%/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/ yazıp güncellemeniz yeterli.
    Konuyla alakasız ama bir şey daha farkettim. Kategori arşivleriniz www.dusunceler.org/category/blog şeklinde çıkıyor. Buradaki category kısmını değiştirmek için kalıcı bağlantılar kısmında bir ayar mevcut.

1 yıl önce #
  13. Suatztrk
    Üye

Evet, dediğiniz gibi güncelleyince bulut çalışmaya başladı.

Ama yeni etiket eklemeye çalıştığımda halen kabul etmiyor, yazıyı kaydetmiyor ve yukarıdaki hata kodunu veriyor. Biryerde hata yapıyorum ama nerede bbilemedim.

Vaktim de çok müsait değil, çok ilgilenemiyorum. Bakalım, bulurum biraz araştırınca..

Teşekkür ederim.

1 yıl önce #
  14. Bahsettiğiniz hatada simpletagging.admin.php dosyasında 377. satırında 1.6.6 sürümünde

$tags_entered = $_REQUEST['tag_list'];
    bu şekildeymiş. 1.6.7 sürümünde

$tags_entered = attribute_escape($_REQUEST['tag_list']);

olarak değiştirilmiş.Bu sürümlerdeki değişiklikleri eklenti sayfasından görebilirsiniz.
    Php bilmeme karşın simpletagging.admin.php dosyasındaki 377. satırı önceki sürümdeki gibi düzenlemenizi tavsiye edebilirim.
    Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  15. beyazinek
    Engellenmiş

Arkadaşlar bana hala gerekli bilgiyi veren kimse yok ! Sitemde görünmesi için ne eklemem gerekiyor bir yardımcı olsanız.Ayrıca *** buraya tıklayınca sayfa bulunamıyor hatası çıkıyor. Tag bu yüklü

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarını okuyun. [Hasan]

1 yıl önce #
  16. Eklentiyi yükledikten ve tüm ayarları yaptıktan sonra mutlaka kalıcı bağlantıları güncellemelisin.
    Temada benzer yazılar, etiket bulutu, yazıya bağlı etiketler, benzer etiketler gibi bir çok özelliği kullanabilirsin.

1 yıl önce #
  17. beyazinek
    Engellenmiş

Fatal error: Call to undefined function: regexescape() in /home/tadella/public_html/wp-content/plugins/simple-tagging-plugin/simpletagging.admin.php on line 342
    Bu hata neden kaynaklanıyor yazı yazdığımda tag eklemek istiyorum bu hata çıkıyor.

1 yıl önce #
  18. beyazinek
    Engellenmiş

Sorunu hallettim ancak tag bulutuda oluşturmak istiyorum bunun kodunu söyleyebilirmisiniz ve 1,6,7 karakter sorunu var onu nasıl çözebiliriz.

Simple Tag yüklemsinide anlattım bakmak isteyenler olursa tıklayın

1 yıl önce #
  19. beyazinek
    Engellenmiş

Sitede sag bölümde simple tag görüntüsünü peki nasıl göstericem yani bulutu oluşturacağım eklenti ney ve hangi sayfaya yapıştırıcam

1 yıl önce #
  20. <?php STP_Tagcloud(); ?>

sanırım bu kodu sidebar a eklemeniz gerek. ben ekledim oldu.

1 yıl önce #
  21. genel ayarlar kısmında yazının sonunda etiketleri otomotik olarak göster seçeneğinindeki işareti kaldırıp ayarları güncelle diyorum, ama yine o işaretlenmiş oluyo. yazının sonunda etiketleri göstermemek için ne yapabilirim ?

1 yıl önce #
  22. Link ölmüş

1 yıl önce #
  23. chinar, hangi bağlantı çalışmıyor; onu da söyleseydiniz keşke.

1 yıl önce #
  24. benim sorum arada kaynadı galiba :(

1 yıl önce #
  25. beyazinek
    Engellenmiş

*** Nasıl kurulur adresini düzelttim buyrun...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.