WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Konu oluşturmak

(16 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce gevv tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

1. Şuan wordpress ile yoğun şekilde uğraşmaktayım:) konu açmada bir kaç denemem oldu fakat bir türlü istediğim gibi bir şeyler yapamıyorum

Write post bölümünden konuyu ekliyorum save and contuniue Editing diyorum yeni gelen sayfa boş görünüyor yada oluşturduğum bir konuyu düzenlemek istediğimde yine boş

Sayfayı nasıl genişletebilirim ? uzun yazılar alandan Taşıyor
    http://hyperelektronik.com/wordpress/

Uzun yazılar yazamıyorum sanki kısıtlama var örnek 200 harf fazlasını yazınca görünmüyor

Yazının devamı olayını bende istiyorum:) ama yapamadım :( ayrıca konuda eklenen resimlerin sadece bir tanesi ana sayfada görünebilirmi? konuda çok resim olunca çok kötü bir görünüm oluyor

Açtığım konulara gelen yorumlar benim onayım olmadan anında sayfaya işlenemezmi?

Konuya .rar dosyası eklemek istediğimde
    """File type does not meet security guidelines. Try another.
    Back to Image Uploading"""" hatası geliyor

.zip dosyası eklemek istedigimde
    """Unable to create directory C:\Inetpub\vhosts\hyperelektronik.com\httpdocs\wordpress/wp-content/uploads/2007/06. Is its parent directory writable by the server?
    Back to Image Uploading""" hatası geliyor flashxp ile ftp de ilgili klasöre uploads içine 2007 klasörü açtım olmadı

Hiç bilgim yok aylardır uğraşıyorum amacım sitemde projeler bölümündeki konulara yorum yapılabilmesi idi joomla ile başladım kuramadım:) wordpress kurdum ama kullanamıyorum:( forumda araştırma yaptım ama hep kopuk kopuk konular dahada kafam karıştı yada ben anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum
    yardım edebilirseniz sevinirim

Tarih: 1 yıl #
  2. .zip dosyası eklemek istedigimde
    """Unable to create directory C:\Inetpub\vhosts\hyperelektronik.com\httpdocs\wordpress/wp-content/uploads/2007/06. Is its parent directory writable by the server?
    Back to Image Uploading""" hatası geliyor flashxp ile ftp de ilgili klasöre uploads içine 2007 klasörü açtım olmadı

Bu hatayı çözdüm PLESK Kontrol panelinde Dosya yönetiminden wp-content Güvenlik ayarlarından Plesk IIS User yetki verdim diger sorunlar beklemede:)

3. Arkadaşlar sadece
    açılan konuları düzenlemek istedigimde yada save and contunue eding dedikten sonra sayfanın boş olmasısın sebebini yazabilirseniz yeter bütün gün ara ara yok

4. böyle bir şey bende de var ama her zaman olmuyor. ajax ddestekli eklentilerden kaynaklandığını düşünüyorum. tarayıcının ön belleğini boşaltmanı tavsiye ediyorum.

5. İlk kurulumdan beri böyle ama tarayıcı firefox explorerde hiç denemedim belki ondandır

6. yok olmuyor explorerde aynı boş sayfa bu sorun ile ilgili bir cevap bulamadım googlede yardımcı olabilirseniz sevinirim:) şimdiye kadar hiç konu düzenliyemedim ilk kurulumdan beri durum böyle:(

7. Konu düzenleme sorunu için bu gün explorer ile dikkatlice:) tekrar denedim bir şey dikkatimi çekti sayfa yüklendikten sonra bir anlık yazılar görünüyor sayfanın yüklenmesi bittikten sonra kayboluyor ve explorerde en alt solda
    ""Hata Oluştu"" diyor hata şoyle

düzenleme sorunun çözmeden elim kolum baglı:( acaba tekrar kurulummu yapmam gerek?:(
    ---------------------------------------------------
    Sorun Çözüldü:) hatada nesle gerekli diyordu burdan yola çıkarak sayfada gözleme başladım:) iki simge görünmüyordu

Visual panelde sorun olabilirdedim user bölümünden ""Use the visual editor when writing"" kutucugundaki işareti kaldırdım sorun çozüldü iyiki daha önceden bu özelligi iptal etmeyi okumuştum bir yerede:d

8. tinmyc editörü tekrar yükleyin o zaman niye kaldırdınızki :)

9. tinmyc editör? hiç bişi anlamadım neyse böyle olsun sorun çıkartmasın yeter:)

10. İngilizce wordpress kullanmadım ama ingilizcemin yettiği kadar :

Save and Editing demiyeceksiniz, onun yanındaki "yayınla" butonunu kullanıcaksınız yazılarınızı yazmak ve yayınlamak için, yoksa ilk bastığınız tuş yazı teması olarak yazıyı KAYDETMEYE yarıyor! Yayınlamıyor!

"Devamını Oku" olayını ise, editorde "kesik iki sayfa" butonu ile yada kod görünümündeki "more" butonu ile yada " <-- more! -->" şeklinde kod ekliyerek kullana bilirsiniz.

Yardımcı olabilmişimdir umarım.

11. "tinmyc" : Yani o yazı eklediğiniz editore verilen ad :) . yanılmıyorsam content içindeki js kalsöründe bulunuyor kendisi :). Tekrardan yükleyip sorunu giderebilirsiniz.

12. ********BlogCini Demişki :)
    "tinmyc" : Yani o yazı eklediğiniz editore verilen ad :) . yanılmıyorsam content içindeki js kalsöründe bulunuyor kendisi :). Tekrardan yükleyip sorunu giderebilirsiniz.**********

Teşekkürler

13. Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) .

Halledemez iseniz daha detaylı yardımcı olabilirim.

14. KaRaKaLeM
    Üye

arkadaşlar bendede aynı sorun var kaldırdım tekrar kurdum olmadı :( aciliyetide var biraz yardımcı olursanız sevinirim

15. Tekrar kurmak degilde wp klasörüne "tinymce" klasörü tekrar yükleyin pc nizden wordpress\wp-includes\js\tinymce

16. yeniden tinmyc attığınızda tarayıcı on belleğini silmeniz gerekli yoksa yaptığınız işlemin hiç bir faydasi olmayacakdır.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.