Selamlar, sayfanın en altında yer alan footer bölgesinde "Editleme: Özgür Şahin" diye bir ibare görüyorum. Bunu Düzenleme olarak çevirseniz daha iyi olur.
Sitede reklamın koyulduğu yer gerçekten çok yanlış. 3 basamaklı bir header görünümü inanın hoş olmuyor bu sitede. Onun yerine reklamlar blog gönderileri arasına koyulabilir veya sağ blokta sidebar.php içine atılabilir. (Bkz: Blogkazani.com)
Birde şunu söylemek istiyorum, gönderilerin olduğu alan ile sidebar alanının genişlikleri neredeyse aynı. Bunun yerine gönderilerin biraz daha geniş tutulması yazıların kolay anlaşılması ve okunması adına iyi bir gelişme olur.
Sizin bir logonuz yok mu? Madem insanlara blog dağıtacaksınız o halde iyi bir yapılanma yapmanız şart. Blogunuzda logonuzun olması ve header alanında görünmesi çok iyi olur. Şayet tüm bu hazırlıklar yapılmadıysa ziyaretçilerinize ve üyelerinize sitenin "Beta" olduğunu bildirin. Bu sayede kullanıcılarınız da size sitenin gelişmesi konusunda iyi veya kötü geribildirimde bulunabilirler.
Biraz fazlaca eleştirdim ama yapımcı arkadaşım kusura bakmasın ilk bakışta gördüğüm aksaklıkları söyledim. Umarım bu proje sizin için hayırlı olur.
Başarılar...