WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Adsense Reklamlarım Firefoxta Gözükmüyor!

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce BlogCini tarafından başlatıldı
  • BlogCini tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhabalar.

Blogumda Adsense ile reklam yayıncılığı yapıyorum. Fakat Internet Explorer da reklamlarım ve blogum düzgün gözükmesine karşın, Firefoxta reklamlarımın hiç biri ama hiç biri gözükmüyor. 2 farklı Pc de deneme rağmen sonuç alamadım :( . İnternette araştırdım ama herhangi bir şey bulamadım.

Yardımcı olacak arkadaşlarıma Teşekkürlerimi sunarım.

1 yıl önce #
  2. ben hem ie kullanıyorum hemde firefox bir sorun görünmüyor firefox'ta reklamlar çıkıyor ;)

1 yıl önce #
  3. Kafayı yiyeceğim ozaman :(

Şuan evimdeyim. Bu konuyu iş yerinde iken açmıştım. 2 farklı pc de denemeiş ama sonuç alamamıştım.

Şuan evimde Firefox'un son güncellemesini yapıp denedim, yine nafile :(.

IE de sorunsuz gösteriliyor reklamlar ama bir türlü Firefox ta çıkmıyor. :(

yokmudur bir çözümü yada yoksa sadece banamı gıcıklık yapıp göstermiyor reklamları ?

1 yıl önce #
  4. Sercan
    Engellenmiş

en üstte bitane adsense var gözüküyor hatta tıkladım bile :)

bende şu soruyu sorucam :
    Sodelicious v1.0 temasında ilk yazının altında reklam yeri var kendi temamıza nasıl böyle birşey ypaabilirz sadece ilk measjın altında reklam ?

1 yıl önce #
  5. Allah Allah...

Sizlerde reklam gözüküyor bende gözükmüyor kafayı yiyeceğim :(

Bu arada reklama tıklama yaptığın için teşekkürler Sercan :). Daha dün yükledim Adsense, ilk defa üye oldum blogumda zaten daha çok yeni :).

Bende sana yardımcı olmaya çalışayım:

Bu bahsettiğin olay o temaya has bir özellik. Kendi temana uyarlama yapabilmek için "php" bilmen gerekiyor. Ama yanılmıyorsam daha kolay bir yolu var :) Yeni yazı eklerken kod görünümüne geçip Adsense kodunu ekle yazının sonuna. Bu sayede yazının sonunda reklamın gözükmesi lazım.

Yalnız senin bahsettiğin olay sanırsam, sen her yeni yazı eklediğinde reklam hep son eklediğinde çıkıyor!...Bunu şahsen pek anlıyamadım, nasıl olurda daha önceden girilmiş bir postun reklam kodunu silip son yazıya ekliyor script çözebilmiş değilim...

1 yıl önce #
  6. Sercan
    Engellenmiş

o adsense kodunu eklemeyi biliyorumda hiç uğraşmadan otomatik yapılabilir.
    www.yakuter.com mesela o temayı kullanıyor şuanda ve reklam olarak bir sitenin reklamını yapıyor.

1 yıl önce #
  7. bakiyyebemolu
    Üye

Arkadaşım Firefox kullanıyorum ve reklamlar hem üst menüde, hem de son yazılar bölümünde görünüyor. Fazla bakma şansım olmadı bloguna, yani başka bir yerde görünmemesinden muzdarip misin bilemiyorum.

Konu haricinde bir tavsiyem olacak; ya arkaplanını resimsiz hale getir ya da başka reklam biçimlerini başka yerlerde dene. Çünkü reklamın basit, bir o kadar da değerli kuralı vardır: o da reklamın sitenin bir parçası olarak görünmesini, sayfadan ayrı/başka algılanmamasını sağlamaktır.

1 yıl önce #
  8. Firefox reklam engelleme eklentisi kullanıyor olabilirsin. Mesela ben bazı eklentiler ile hiç bir sitede google adsense reklamı görmüyorum.

1 yıl önce #
  9. @bakiyyebemolu

Temamı incelemişsiniz. Yeni olduğum için, daha detaylı reklam yerleşimleri hakkında yardımcı olabilirmisiniz acaba rica etsem?Çünkü aşırı uzman değilim bu konuda. Değerli tavsiyelerinizi okumak isterim doğrusu.

@sguzelcik

Firefoxtaki tüm eklentileri kapıyorum, biliyorum zaten bu durumu. Ama yinede nafile, tüm eklentiler kapalı ve javalar açık olmasına rağmen inadına devam ediyor. Ama takmıyorum artık. Nede olsa sizlerde gözüküyormuş.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.