Merhaba,
Bir aydır blogumda severek kullandığım temanın ie'de sorun verdiğini iki gün önce farkettim. Opera ve firefoxta sorunsuz çalışan yan menü ie'de alta geçiyor.
WordPress Türkiye Forumları » Çöp
[kilitli] yan menü ie'de altta çıkıyor
(12 posts)-
Tarih: 11 ay #
-
merhaba,
şuan ie7 ile sitenize baktım,Bir sorun gözükmüyor.Tarih: 11 ay # -
ie altıda ekran çözünürlüğü ile ilgili.. css bir kaç kod ekleyince o sorunda kalkıyor. bende kodları arıyorum kaç zamandır ama bulamadım.
Tarih: 11 ay # -
bende sitemin genişliğiyle oynadığımda ie de yan menü altta çıkmıştı.
Evet IE 6 ile bakınca yan menü en üstdeki resim kaymış. Floatlardan olabilir acaba sidebarınız floatını right yapıp contentide left yapıp denermisiniz?
Not: Detaylı bakamadım ama main'in floatı left sidebarında left bu durumda sidebarı right yaparsanız sanki düzelir gibime geldi.. Olmadı sakin kafayla tekrar bakarız.Tarih: 11 ay # -
masuda büyük ihtimalle temanızın css kodlarında bir sorun var. Yazı bölümünün genişliğinde değişiklik yapmış olabilir misiniz? Eğer öyle değilse bile css.php dosyanızda "width" şeklinde ara yapın ve post başlıklı ayarlarda küçültmeye gidin.
Sorun o değilse resim bölümünüzde bir problem olabilir. 29 Mayıs tarihli yazınızın başındaki resim, Firefox'ta normal, İE'de yazı bölümünden taşmış görünüyor. Az bir ihtimal ama resim boyutlarınızı değiştirebilirsiniz.Tarih: 11 ay # -
yan menü.php dosyanızı sıfır atıp öyle deneyin.
Css dosyalarınla oynama. Sorun sitene eklediğğin resimlerin eklediğin bloktan geniş olması. Geniş olan resim sğamıyor ve yan tarafı ittiriyor. buna sebep yazılarındaki resimlerde olabilir sidebarındaki resimlerde.
dün blogumdaki sidebar a eklemek istediğim box.net widget i olması gereken slim buyuklukten daha geniş olunca sidebar a sığmadı ve butun yan menuyu sizin blog da oldugu gibi alt kısma attı.muhtemelen sizde de böyle bir soeun sözkonusu olabilir.
saygılar...
Resim boyutlarını değiştirince hata ortadan kalktı. Css ile hiç oynamadım, yan sayfayı yeniden yüklemedim.
Önerileriniz için sağolun.Tarih: 11 ay # -
arkadaşlar ben de de bu sorun var,firefox da sorun yok ama ie6 da var.bir de aşağıda hata veriyor,ben bu konularda acemiyim,ama sorunun resimden kaynaklanmadığını biliyorum.sitenin linki:
www.fatihinyeri.netEditör notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [eylültoprak]Tarih: 3 ay # -
Kategoriler 'deki açılır menu temayı kaydırıyor. Daha geniş sidebar bölümü olan bir tema kullanın yada listeleme yaptırın..
Tarih: 3 ay #
Konu Kilitli
Bu konu yeni mesajlara kapalı.
çözülmüş
kilitli