Merhabalar!
Ana sayfadaki yazı başlığının altındaki bilgiler(kategori:,yazar, tarih, vs.) ve kullanılan eklentiler (puan verme eklentisi) sayfa kısmındaki(İletişim, Linkler sayfası) alanda yer almaması için ne yapmamız gerekiyor. Muhtemelen zor bir soru ama bakalım çözüm çıkacak mı?
Cevabınızı bekler iyi çalışmalar dilerim.
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
Sayfalarda bazı şeylerin olmaması
(11 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
Temanın anaindex şablonunu aç ( görünüm - tema editörü - index.php ) Yazarı silmek için şu satırı : <?php the_author() ?>
Kategori için şu satır : <?php the_category(', ') ?>
Tarih içinde şu satır ı : <?php the_time('G:i ') ?>
Silmen gerekiyor..Sayfa içinse yönet - sayfalar a girip ordan istediğini silebilirsinTarih: 1 yıl # -
Sadece sayfalardan bu bilgileri silmek istiyorum. Ana sayfada silmek istemiyorum. Yönet-sayfalar kısmında silinecek yok galiba
Tarih: 1 yıl # -
Sadece sayfalardan bu bilgileri silmek istiyorum. Ana sayfada silmek istemiyorum. Yönet-sayfalar kısmında silinecek yer yok galiba.
İstediğiniz tam olarak ne? Sanırım bu anlaşılamadı.
Bu tür sabit bilgileri temanızı düzenleyerek silebilirsiniz. Ana sayfadan silmek için temanızın index dosyasını, yan menüden silmek için Yan menü (sidebar.php) dosyasını, bir yazı ya da sayfadan silmek için ise Tekil sayfa (page.php) dosyasını düzenlemeniz gerekiyor. Bu dosyalar içerisinde @aras'ın verdiği kodları bulup, silerseniz olacaktır.Tarih: 1 yıl # -
Sayfadan silmek istiyorum. Page.php dosyası yok temada. Bilmem anlatabildim mi şimdi?
Yanlışlık olmuş, tekil sayfa (single.php) dosyasını düzenleyin.
Kullandığım temada (single.php) dosyası yok maalesef. Çözüm?
Tam olarak anlayamadım ben istediğini.Şimdi sen silmek istediğin sayfarda verdiğim satırları sil.Sonra siteni ac bütün sayfalarına gir nerde varsa istemediğin bilgi orayı buraya link olarak at biz bakalım yada tek tek dene artık zaten topu top u kac sayfaki
Ben de sizi anlayamadım açıkçası...
Örnek vermek gerekirse; İletişim sayfasında İletişimin yanında tarih ileişimin altında ''kategori:... editör:...'' yazılarını kaldırmak istiyorum. Ayrıca sayfanın altındaki puan eklentisini de..Bu kaldırmak istediğim şeyler yalnızca sayfalardan kalkacak.
Notmal ana sayfadaki yazı alanından kalkmayacak. Yani indexten kalkmayacak.
Şimdi anlatabildim mi?Tarih: 1 yıl # -
Sanırım çözümü yok bu olayın. Neyse sağlık olsun...
İyi çalışmalar herkeseTarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Çözülmemiş