WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Geçici İndex Sorunu

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce myro tarafından başlatıldı
  • myro tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. Sitemizde bir duyuru yayınlamak için geçici bir index sayfası yaptık, bunuda httpdocs altında yerleştirdik yönlendirmelerini yaptık ama bugun baya terletti beni ve bir arkadaşımızı site çöktü zor kurtardık. sorunu hosting firmasına ilettiğimde kurulum dosyalarını yeni bir klasör altına atmamı yeni indexi yönlendirmemi istedi. sonra kendileride uğraşmalarına rağmen wpnin tavsiye ettiği hosting firması bile soruna çözüm getiremediler.

Sorunun ne oldugunu anlamayan arkadaşlar için örnek vereyim bazı sitelerin ilk sayfasında reklam oluyor ya onun gibi bir index sayfası yapacağım ordaki linke tıklayan ana sayfaya gidecek.

Yorumlarınızı bekliyorum

1 yıl önce #
  2. Eğer ana sayfaya sabit bir sayfayı koymak istiyorsanız yeni bir index.html dosyası yaratmak yerine şöyle yapılabilir. WordPress ile duyurunuzun olduğu yeni bir sayfa yazın. Bu sayfayı WP admin panel'inden ana sayfada sürekli gözükecek şekilde ayarlayın. (Options kısmında var bu ayar.) Eğer hem statik olarak duyuruyu göstermek hem de blog'dan son yazıları göstermek istiyorsanız temanızın index.php dosyasıyla biraz oynamanız gerek.

1 yıl önce #
  3. söylediğiniz belki işimi görür ama anlayamadım maalesef. biraz daha açıklarmısınız..

1 yıl önce #
  4. açıklayayım ama benim kullandığım paneller hep İngilizce o yüzden kusura bakma şimdiden.

1. Önce Write>Page (Yaz>Sayfa) altından istediğin sayfayı yaz ve kaydet.
    2. .../wp-admin/options-reading.php sayfasına girilir. (Options>Reading (Ayarlar>Okuma) altında) A Static Page (Sabit Sayfa) kısmını seç açılır menüden ana sayfada göstermek istediğin ve az önce yazdığın sayfayı seç.
    3. Update Options tuşuna bas.

Böyle olması lazım istediğin şeyin.

1 yıl önce #
  5. analadım teşekkürler.. Söylediğiniz şey bir nebze işimi görür ama diğer türlü daha etkili oluyor bilen arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.