bir sayfa açtıktan sonra burada eklentileri yayınlamak istiyorum fakat olmuyor.
Ne yapmam lazım?
Yeni bir sayfa oluştur diyorum sonra bu kodu koyuyorum (< ?php STP_PostTags();?>) sonrada yayınla diyorum. cıks olmuyor.
şimdiden teşekkürler.
bir sayfa açtıktan sonra burada eklentileri yayınlamak istiyorum fakat olmuyor.
Ne yapmam lazım?
Yeni bir sayfa oluştur diyorum sonra bu kodu koyuyorum (< ?php STP_PostTags();?>) sonrada yayınla diyorum. cıks olmuyor.
şimdiden teşekkürler.
Wordpress PHP Exec Eklentisi ile yapabilirsiniz:
http://priyadi.net/archives/2005/03/02/wordpress-php-exec-plugin/
Teşekkürler Hasan. Kurdum eklentiyi ama kullanamadım. Yapmam gereken tam olarak nedir? Ben şöyle denedim:
<phpcode>
< ?php STP_PostTags();?>
</phpcode>
bunu denediğimde herhangi birşey olmuyor. Nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgilendirirsen sevinirim.
Kodu <phpcode> ile </phpcode> arasına alarak kodu gösteriyor anladığım kadarıyla, yani eklentinin çalışması için sadece <?php ile başlayan ?> ile biten kodu girmeniz gerekiyor.
<?php STP_PostTags();?>
sadece bu kodu giriyorum yine olmuyor.
run php ile denedim yine olmadı. nasıl yapacağım ben bunu.
<phpcode>
< ?php STP_PostTags();?>
</phpcode>
< ?php STP_PostTags();?>
php exec ile bunları denedim sonuç olumsuz.
Sorunun sebebini bilmiyorum, bende çalışmıştı. Eklenti ana sayfasında yorum yaparak sorunu iletebilirsiniz.
şu eklentilere bi göz at istediğini yapabilirsin..
Eklentileri aynı sayfada liste olarak yayınlaman ile (< ?php STP_PostTags();?>) kodu arasında ne alaka var anlamadım.
Bu kod simple tagging eklentisi için yazının etiketlerini göstermeni sağlar ve bu kodu zengin metin editöründe değil tema dosyaları içine yerleştirmelisin.
Bunun dışında şayet eklentileri listelemek istiyorsan oceangray'in dediği gibi
şu eklentilere bi göz at istediğini yapabilirsin..
wp-plugin list
Plugins Used Plugin
Viper's Plugins Used
arkadaşlar hepinizden özür dileyerek bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum.
eklentileri bir sayfada göstermek isimli konu başlığını yanlış açmışım. demek istediğim şey etiketleri bir sayfada göstermek ti. wordpress acemisi olarak hepinizden özür dilerim. eklenti ile etiketi karıştırmamdan dolayı forum kirliliğine neden oldum. bu nedenle çok üzüntülüyüm. yönetici arkadaşlar gereğini nasıl isterlerse öyle yapsınlar. ister silsinler ister konu başlığını değiştirsinler.
teşekkürler canarkadaş
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.