WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Türkçe dil dosyası ile ilgili hata

(5 posts)
  • 1 yıl önce ideefixe tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Sanırım çok spesifik bi sorunla karşı karşıyayım  Şöyle ki;

<?php wp_list_pages('depth=1&title_li=' . __('')); ?>
    wordpress dili Türkçe olduğunda yukarıdaki kod aşağıdaki hatayı veriyor

Project-Id-Version: WordPress 2.2 Türkçe dil dosyası POT-Creation-Date: PO-Revision-Date: 2007-05-20 13:21 0200 Last-Translator: Hasan Karaboga Language-Team: WordPress Türkiye MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Poedit-Language: Turkish X-Poedit-Country: TURKEY X-Poedit-SourceCharset: utf-8 Plural-Forms: nplurals=1; plural=0;

&title_li -değişkenini kaldırdığımda ise sayfa listesinin başında “sayfalar” diye bir ibare çıkıyor. Ben sadece alt başlıklar olmadan ana sayfaları listelemek istiyorum.

Bir ikinci olarak ta merak ettiğim bir şey var; "mo" uzantılı wordpress türkçe dil dosyasını editlemek istiyorum, ne yapmam gerekir?

(ManyColorsIdea 1.0 temasını kullanıyorum)
    Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Tarih: 1 yıl #
  2. Bu hatayı temayı Türkçeleştirdikten sonra mı verdi? Bazen yanlış bir yeri Türkçeleştirince böyle bir hata verebiliyor. Aynı temanın İngilizce sürümüyle deneyebilir misiniz?

Türkçe dil dosyamızı düzenlenebilir olarak, .po formatında sunuyoruz. Poedit programıyla dil dosyasını istediğiniz şekilde düzenleyin ve kaydedince .mo uzantılı bir dosya oluşturacak. O dosyayı kullanabilirsiniz.

http://www.wordpress-tr.com/indir/dil-dosyalari

3. <?php wp_list_pages('depth=1&title_li='); ?>

Sorunu çözdü.

Çok teşekkür ediyorum ilginiz için.

4. <?php wp_list_pages('depth=1&title_li='); ?>

Arkadaşım bu düzelttğin kodun hangi dosyada olduğunu söylermisin.bendede problogger teması var ve sendeki bu hata aynen devam ediyor

Tarih: 1 ay #
  5. @begodbe
    Mutemelen header.php dosyasında olmalı..

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.