WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

KendiniGelistir.com

(18 posts)
  • 1 yıl önce osahin tarafından başlatıldı
  • osahin tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Hakkımızda

Aslında "kendimi geliştirmek!" gayesi ile adımımı attığım bu yol, şimdi pek çok yol ile birleşti. Hatta kelimeyi oturtmak gerekirse tam bir "dört yol ağzı!"

En büyük hobim, beni diğer insanlardan ayıran şeyleri keşfetmek ve bu konuda kendimi geliştirmek. Ancak bu şekilde insanları arkanızda bırakıyorsunuz ve sırtınızda kocaman bir "2" dövmesi. Arkadan gelen kaçıncı olduğunu görmesi maksadıyla...

TR'de bu hizmeti veren site sayısı oldukça düşüktü. VE bu konuya el attım bir küsür sene önce. Şimdi tam anlamıyla TR'nin en büyük 3 kişisel gelişim sitesinden birisi oldu sitem/bloğum. Hatta en son Doğan Grubundan (yenibiris.com) olarak değerlendirilmeye alınarak, teklif aldım. Hayırlısı diyelim.

Diyeceğim tek şey,
    Şartlar sizi nereye götürürse oraya değil ; şartlarınızı yaratarak gitmek istediğiniz yere gidin arkadaşlar.

Buyrun www.kendinigelistir.com hakkındaki düşüncelerinizi/eleştirilerinizi buradan alayım.

Site istatistikleri hakkında da buradan faydalanabilirsiniz.

Tarih: 1 yıl #
  2. çok tebrik ederim,başarılı ve bir o kadarda faydalı bir site.
    İçinde kayboldum :)

3. Çok teşekkürler.

4. just8
    Üye

hehee daha 3hafta önce girip test falan yapiyordum . fakat girdigimde de demistim kendi kendime,simdi burdasın sana da diyim.
    sidebar kısmında linkler,son yazılar vs..vs.. üstüne gelince background mavi,yazı da beyaz olsa harika olacak.,pek belirgin olmuyo da..

5. herşey güzel sayılır.. ben şuna takıldım forum bölümüne. acaba tema adını yapanın web adresini ve forumun smf tarafından yapıldı gibi ibareleri neden vermediniz.

Sadece merak?

Özellikle tema için emek harcıyanın isminin görünmemesini istememiş olmanızı anlıyamıyor hayret ile karşılıyorum.

kendini geliştir peh

6. @EylülToprak, tema default tema. eXtreme kodunun o nalet resmini kaldırmak için visible yaptım. Dolayısı ile forumun orası da gitti. Temayı sadece bir tablo içine aldım. Ve birkaç ufak modifikasyon. Ancak haklısın. Dediğin gibi onun bir çıkar yolunu bulup, kaynağı açıcam.

@Just önerini dikkate alıcam. En kısa zamanda local'de deneyip, hoşuma giderse aktif edeceğim.

7. eXtreme kadar bir çok şey var bunu neden insanlar kullanır anlamıyorum çok yetersiz bir şey... size onun yerine http://www.reinvigorate.net/ öneririm.. wordpress için eklentisi ve güzelde bir programı var çok kullanışlı... ve basit.

8. Güzel çalışma olmuş.. Bugünlerde benzer çalışmaların analizi çokça oluyor forumda. ama hep genel sorun yazıların düzensizliği ve yanlış temalardı.. Sizin çalışmanız örnek gösterilebilir.

9. kişilik testini uyguladım. güzel. = )

10. @EylülToprak, alışkanlık diyelim. Ama verdiğin linki değerlendireceğim. Sağolasın.

@Myro, yorumun için teşekkürler.

11. @EylülToprak, önerini gerçekleştirdim. Forumun tasarımını olduğu gibi değiştirip, olaya biraz daha görsellik kattım.

Teşekkürler.

Tarih: 11 ay #
  12. çok güzel olmuş ama sağ yan menüyü biraz toparlamak lazım.. dmry gibi bir şey sanada şart.

13. Nasıl toparlanabileceğinden anlasam (Ajaxtan anlamıyorum) direkt yapacağım ama anlamıyorum.

Var mı bilen?
    Yardımcı olabilecek olan?
    Ya da tiyo verebilecek biri?

14. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/2494?replies=11

canarkadas ile irtibata geçe bilirsin.. onda örnek var sanırım.. yada sana bolca kaynak göstere bilir.

15. güzel bir yapım. testler oldukça işe yarıyor.

Tarih: 10 ay #
  16. takip ettiğim faydalı bloglardan. açıklamaların madde olması daha güzel. okunmaya zaman olmayınca hızlıca göz atılabiliyor.
    böyle hayattan blogların daha çok olması gerek.
    başarılar..

17. bekirec
    Üye

Merhaba.Kendini geliştir konusu gerçekten çok gerekli bir forum.İlk fırsatta adresi verilen siteyi ziyaret edeceğim.

18. Teşekkürler.
    Orjinal bir tema yaptırmak istiyorum. Bu konuda profosyonel çalışan biri ya da birilerini tanıyan var mı?

Tarih: 6 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.