WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Son Eklenen Konular Eklentisi Arıyorum

(14 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce onurumut tarafından başlatıldı
  • Cihan tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar son eklenen konuların bir eklentisi warmıdır ben bulamadım. Bu son yorumlar gibi bişey ama son eklenen konuların yayınlaması gibi birşey. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

1 yıl önce #
  2. http://www.semiologic.com/software/recent-posts/
    İşinize yarar sanırım.

1 yıl önce #
  3. Teşekkür ederim. Kurdum ve kullanıyorum

1 yıl önce #
  4. ama biraz sorunlu bişeylerle çakışıyor ama anlayamadım. o çalışırken yönetim panelinde eklentiler ve tercihlerdeki bazı sayfaları değiştirmeye çalıştığımızda çalışmıyor sorun veriyor.

1 yıl önce #
  5. Nasıl bir sorun veriyor?

1 yıl önce #
  6. walla açmıyor birşeyle yazıyordu ama kaldırdım hatırlamıyorum. Ama kurulu oldugunda mesela yeni bir eklenti aktif et dediğinizde etmiyor bi yazı çıkıyor aynı şekilde diğer işlemleride yapamıyordunuz sanırım.

Bu arada konuyu açtık belki bu konunun faydalanmak isteyen arkadaşlarımız olabilir. Son Eklenen Konular eklentisizde çalışabilirmuş wordpressin kendi özelliği warmış yeni yeni öğreniyoruz bazı şeyleri. Onuda şu şekilde yapabiliyoruz.

<?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=10'); ?>

[10 yerine son kaç konu göstermek istiyorsanız onu yazıyorsunuz] sidebar.php ye koyabilirsiniz.

1 yıl önce #
    • <h2>
      <?php _e('Güncel yazılar'); ?>
      </h2>

<?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=4'); ?>
    1 yıl önce #
  7. Cihan
    Üye

Merhabalar. Ben bunun tıpkısının aynısının blog için değil sayfa için olanını arıyorum. Bunun da bir kodu var mı? Aynı şekilde son eklenen 10 sayfayı sidebar da yayınlayacağım. Kodu verirseniz çok sevinirim. teşekkürler iyi çalışmalar.

1 yıl önce #
  8. Ya bende Blix adlı temamın sağ modülüne konuları değilde son yorumları gösterecek bir eklenti veya yapım şekli arıyorum. [?]

1 yıl önce #
  9. get recent comments veya brain latest coment olabilir..

1 yıl önce #
  10. İlgine Teşekkür Ederim 'pilaki' peki nereden bulabilirim kendilerini ?

1 yıl önce #
  11. burada ve burada hali hazırda beklemektedirler...:)

1 yıl önce #
  12. Teşekkür ederim... :)

1 yıl önce #
  13. Cihan
    Üye

ya ben ne sordum araya neler karışmış. arkadaşlar son eklenen sayfaları göstermek için ne yapabilirim?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.