WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

ftp üzerinden siteye bağlanamıyorum

(2 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce buyuk_kartal tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. buyuk_kartal
    Üye

arkadaslar kardesim burdan bir site almis..
    www.cizgininsesi.com
    kendisi pek bisey bilmiyor, benden yardım istedi.. farkli sehirlerde oldugumuz içinde yeterince yardimlasamiyoruz..
    simdi ben siteye biseyler eklemek istiyorum.. ftv programını kurdum ama oranin üzerinden siteye nasıl baglanacagımı bilmiyorum...
    email adresinize gelen sifreyi girin diyor buftp üye adi ve sifresi ne demek oluyor..
    yani anlayacagınız kardesim bir site almis bana düzelt diyor...
    bana lazim olan sifre, döküman, programlar neler...
    onlara nasıl ulasabilrim...
    sifre dedikleri sey siteye giriş sifresimi..
    ben neden filezilla üzerinden siteye baglanamiyorum..
    eklentileri ekleyecegim yere neden erisemiyorum...
    sitede kaç gündür okuyorum bir o kadar bilgi elde ettim.. sanırım siteye baglanabilirsem herseyi halledebilecegim.. yardımcı olursanız sevinirim..

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, Türkçe karakterleri kullanın, anlaşılır bir düzende yazın. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. bu tür sorunların cevabı burası olmamasına rağmen forumu iyice okudum diyorsanız sorduğunuz bütün cevaplara yanıt almış olmalısınız. ftp dosya gönderme eklenti nasıl kurulur gibi basit ve sabit aramalar ile aratın.. eğer çıkan başlıklar yeterli gelmiyorsa. google ile ara seçeneği var arama sonuçlarının altında. ftp üye adı ve şifresi domain adresine giriş içindir. bu şifre özeldir ve paylaşılmaması gerekir. bu şifre host aldığınız yerden size mail adresi ile verilmiş olan en az 8 en fazla 15 haneli harf ve sayılardan oluşur. kullanıcı adınız siz değiştirmediyseniz domain adınız ile aynıdır. başarılar.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.