WordPress Türkiye Forumları » WordPress μ

WordPress MU ile WordPress arasındaki fark

(2 posts)
  • 1 yıl önce spermonster tarafından başlatıldı
  • tasdemir05 tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. site acicam. altyapi olarak wordpress dusunuyorum. fakat bir yandanda kisilerinde uye olmasini ve benim disinda yazi gondermelerini yorum yazmalarini istiyorum. ve bbpress forumda kurmak istiyorum. wordpress mu nun icinde forum var mi? yada arasindaki farki soylermisiniz? hangisinde daha karli cikarim? ve ne gibi karlar elde ederim? yardimci olursaniz sevinirim?

Yönetici notu: Lütfen Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, Türkçe karakterleri kullanın. [Hasan]

Tarih: 1 yıl #
  2. "fakat bir yandanda kisilerinde uye olmasini ve benim disinda yazi gondermelerini yorum yazmalarini istiyorum" Wordpress içinde zaten bu mümkün. Üyelerine Editör yetkisi verirsin yazı yazarlar. Wordpress MU ise Blog dagıtmaya ve her Blogun (Sitenin) birbirinden tamemen bagımsız olması farklı subdomainlerde olması demek. BBpress Olayına gelince o kadar çok forum açılmışken bunu deneme bence başarısız olursun. özelliklede diger Forum yazılımları yanında pek gelişmeyen BBpres ile kesin. Wordpress içinde Forum yok sadece eklentiler var bu yüzden ama bu aralar çalışmalarım devam ediyor bir destek forumu hazırlıyorum

Tarih: 1 yıl #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.