Host sitenizin kurulu olduğu bilgisayar (alan da diyebiliriz), hosta filezilla programı ile bağlanabilmeniz için, hostu kiraladığınızda size verilmiş olması gereken 1)ftp adresi 2 kullanıcı adı 3) şifreye sahip olmanız lazım, bu üçü ile filezilla programını kullanabilirsiniz, Fillezillayı nasıl kullanacağınız burada detaylı anlatılmış,filezilla ile dosyalarınıza kodları bilgisayarınızda ekleyip hostunuza atar, "aynı dosyadan var üstüne yazalımmı" uyarısına evet diyerek dosyanızı güncellersiniz, hostunuza internet üzerinden ulaşabilmeniz için yine hostu kiraladığınızda size verilmiş olması gereken c-panel (buna plesk/kontrol panel de diyebiliriz)adresine ihtiyacınız var, oradada daha önce oluşturulmuş olması gereken kullanıcı adı veya mail adresi ve şifreye ihtiyacınız olacak, c-panel den dosyalarınıza direkt ulaşıp eklemek istediğiniz kodları ekleyerek yenileyebilirsiniz..
Siz şunu yaptım, şu oldu, şuradayım diye aşama aşama neler olduğunu yazsaydınız daha hızlı yol alabilirdik ben genel prosedürü yazdım, daha önce bir arkadaşada yazmıştım bende acemiyim, ben bu forumda ya 1 kez ya hiç destek sorusu sormadım her sorunumu ara butonu ile çözdüm, eğer arar ve okursanız bence işiniz daha kolay hallolur, gerekirse siz gene yazın dilimiz döndüğünce, cevaplarız. Son olarak hostunuzda site dosyalarınız httpdocs veya publichtml adlı klasörlerin içindedir. Kolay gelsin.