WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Anket eklentisi ekledim ama anket oluşturamıyorum

(8 posts)
  • Started 2 years ago by ezginurakca
  • Latest reply from lola
  • Bu konu Çözülmüş

Tags:

1. ezginurakca
    Member

arkadaslar ben simdi bir anket ekledim..
    ama ne yazıkki onu çalıştıramıyorum.. yardımcı olabilecek varsa sevinirim..
    kurduğum naket yan menüde;

Polls
    WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1]
    SELECT polla_aid, polla_answers, polla_votes FROM wp_pollsa WHERE polla_qid = 0 ORDER BY

diye bir yazı veriyor...
    ne yapmam lazım..

Posted 2 years ago #
  2. Wordpress Sever
    WordPress Türkiye

linkde ki sql sorgusunu çalıştırın..

CREATE TABLE ile başlayan sondan ikinci mesajdaki kod sayırı

Posted 2 years ago #
  3. ezginurakca
    Member

eylultoprak şimdi o anketi değiştirdim democracy'i ekledim ama bunuda başaramadım...

yukarda şu hatayı veriyor:

WordPress veritabanı hatası: [Column count doesn't match value count at row 1]
    INSERT INTO wp_democracyQ VALUES('', 'al ver al ver', 1182443243, 0, 1, 1, 0)

WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 'alma', 0, 0),('', , 'verme', 0, 0),('', , 'kendin karar ver', 0, 0),('', , 'be' at line 1]
    INSERT INTO wp_democracyA VALUES ('', , 'alma', 0, 0),('', , 'verme', 0, 0),('', , 'kendin karar ver', 0, 0),('', , 'beni ilgilendirmez', 0, 0)

bu durumda ne yapmam gerekiyor..
    bu arada teşekkür ediyorum biraz bilgim oldu ve site günden güne güzelleşiyor...

Posted 2 years ago #
  4. ezginurakca
    Member

poll yüklediğim zaman ise anket ana sayfada çikmiyor.. anketi oluşturabiliyorum ama göremiyorum

Posted 2 years ago #
  5. ezginurakca
    Member

ahh tamam halletim arkadaşlar sağolun.. eğer bilmeyen varsa yardımcı olabilrim

Posted 2 years ago #
  6. cihan1368
    Member

Yazsaydında bizde yararlansaydık.

Posted 2 years ago #
  7. remusd
    Member

cihan1368 arkadşıma katılıyorum.yani yazsaydında öğrenseydik be arkadaşım:)
    ne zaman lazım olacağı blli mi olur.

Posted 2 years ago #
  8. lola
    Member

Arkadaşlar benim durum daha da karmaşık anket sorusunu yazıyorum anasayfada gözüküyor ama ne yazık ki cevaplar çıkmıyor sadece soru varf napmalıyım herşey yüklü bir sorun yok?

Posted 10 months ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.