WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

içerik yazıları düzensiz

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Syraxy tarafından başlatıldı
  • Syraxy tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. selam arkadaşlar! Sitemde yazılar düzensiz oluyor. yukardan aşağıya indikçe yazılar büyüyor ve sitenin düzeni bozuluyor. yazıların hepisini ayni büyüklükte olması için ne yapmam lazım? Teşekürler ?

1 yıl önce #
  2. çok ilginç bir durum. sorun css dosyanda ama hangi temayı kullanıyorsun onu bilmek gerek. başka temalarda da aynı sorun olmuyordur herhalde. Sitene başka bir tema yükle bak bakalım aynı sorun olacak mı .Eğer olmazsa sorun şuan kullandığın temandadır.

1 yıl önce #
  3. ByDou
    Üye

Herkese selam.Benim bir sorunum vardı.Şimdi mesela Türkiye adlı bir yazı ekliyorum.Blogumda oluşan yazının linki ?p=1 diye oluşuyor yani bende turkiye.html diye oluşsun istiyorum.Bunu nasıl yapabiliriz.Yardımlarınız bekliyorum çok acil.Şimdiden teşekkürler.

1 yıl önce #
  4. yazının kısa ismi.php olarak yapmak istersen kalıcı bağlantılara gir ve oradan değişitr. fakat php değil de html uzantılı olarakgörünmesi istersen bununla ilgili eklenti var ama şuan hatırlayamadım.

1 yıl önce #
  5. Bydou arkadaş. admin panelden tercihler ordan da kalıcı bağlantılara gir yaparsın ! Selam aleykum. kendilerinize iyi bakın !

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.