tema'nın alt kısmında son yazılar ve son yorumlar kısmı var...
Fakat gereğinden fazla uzun onu kısaltmak istedim fakat kodları incelediğimde ulaşamadım doğru yere..
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
Sodelicious temasının en alt kısmını küçültme
(15 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
CSS dosyanda #footer seçicisinin "height" değerini değiştirerek yapabilirsin.
Tarih: 1 yıl # -
hamdicim olsaydı sormazdım :) çoktan denemiştim onu... zaten footer şeysi değil o. bi eklentinetirdiği divler.. div ini de buldum ama yok olmuyor...
hocam senin tema bu değil mi?
http://web2themes.com/resources/wordpress-themes/sodelicious/
tema güzelmis. ancak sidebar kısmı cok boş kalmış sanki ...
evet tema bu ama alt kısmı küçültemiyorum... yorumlar yazılar geldikçe doluyor orası ama ben o kadar büyük olmasını istemiyorum..
son 5 yazıyı göstersin son 10 yorumu göstersin yeter...Tarih: 1 yıl # -
yakuter bu ara stajda olduğundan dolayı yardım isteğime çok geç cevap yazacaktır. Çünkü bu aralar çok meşgul..
sorunu burada çözebilecek bir insan yok mu?Tarih: 1 yıl # -
inceledigim kadarı ilen style belgesi var, orası bulunur. ardından submenu yazan yer bulunur. fazla bir bilgim olmadıgı için bu kadar cıktı.ama büyük ihtimalle burası sorunun kaynagı
.submenu {
width:100%;
height:auto;
background-color: #01242f;
background-image: url(images/icon.gif);
background-repeat: no-repeat;
}bu kısımdan height: 100px; gibi bir deger ver,baktın cok kısa geldi degeri degistir.yada 55%; gibi bir degerde olabilir.
malesf olmadı... zaten alakasız orayla bu css kodları...
evet bende denedim simdi, olmuyomus. yakuterin temaya sag tık atıp kaynagı görüntüle diyecem ama o işte dikkat ister :) umarım halledebilirisin
aynı temayı ben de kullanıyorum.sadece css dosyasını değiştirmen yetmez çünkü orda zannedersem son 10 yazının kısa bir özeti gözükecek.yani o uzunluğu küçülttüğün takdirde son 10 yazıyı çeken fonksiyonu çağırmaman lazım çünkü tablonun dışına kayar.aynı zamanda ona da dikkat etmen lazım.temaya bakayım halledebilirsem söyleyim
style.css dosyasını aç ve burayı bul
#footer {
width:850px;
height:auto;
float:left;
background-color: #01242f;
background-image: url(images/bg_footer.gif);
background-repeat: no-repeat;
}height kısmını 200px yap. yüksekliğin değiştiğini görebilirsin.aynı şekilde fonksiyonları da yeni belirlediğin yüksekliğe göre kaç tane yazı ve yorum çekeceğini ayarla ;)
ben temayı Türkçeleştirip r10.net te yayınladım ancak footer'a ne yaptıysam senin yapmak istediğin olayı beceremedim. Halledebilirsen buraya yaz lütfen nasıl yaptığını
tüm height ayarlarını auto yapın oluyor.
örnek olarak buraya bakabilirsniz:
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
çözülmüş