WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Kategorileri nasıl sıralayabiliriz?
(13 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
Yönetim panelinde kategori sıralaması baş harfe göre yapılıyor, bunu değiştirmenin yolu benim bildiğim yok. Site üzerindeki sıralamayı mı değiştirmek istiyorsunuz yoksa?
Tarih: 1 yıl # -
görünümden bileşenler kısmına baktın mı?
bunun için eklenti var forumda mevcut
Forumda aradım ama bulamadım. Ben daha önceden bir eklenti kullandım ama tam istediğim gibi olmadı. Ip numarasına veya harf sıralamasına göre yapmıştı. Benim istediğim istediğim şekilde sıralama yapmak. Varsa eklenti veya kodlama düzeltmesi yardımcı olabilir misiniz?
bunun çok koLay bi yoLu var mesela alev yazı sayfasını düzenleye basıyorsununz en altta sayfa sıralaması çıkıyor orda numaralandırmaya başlıyorsunuz ...
koLay geLsinYönetici notu: Neden 2 kere uyarıldığınız halde Türkçe yazım ve imla kurallarına uymamakta ısrar ediyorsunuz? Lütfen forumda kirlilik yaratmayın, cümlelerin başında bulunmayan l harflerini büyük yazma konusundaki ısrarınız da anlaşılır değil... [Hasan]Tarih: 1 yıl # -
Yazdığınız şeyden hiçbir şey anlamadım ve anlaşılmadın. Açıkçası böyle bir çözüm olduğunu sanmıyorum. Bu arada Tükçe konusunda Hasan Bey çok haklı.
pekala tamam birdaha olmayacak alışkanlıktan gelen birşey ondan hepinizden özür dilerim
Bu soruna eklenti önermiştim. Verdiğiniz linkteki önerdiğim eklenti ile tam olarak istediğimiz gibi sıralamıyormuş. Sadece IP veya Name'e göre sıralıyor. İsteğimize göre sıralayabilceğimiz başka bir eklenti veya çözüm var mı arkadaşlar?
evet bende çok uğraştım bir türlü olmadı yeni ekledigim kategoriler üstte çıkıyor nasıl çözümü olmaz anlamadım :(
Abicim kategori sıralamasından bahsediyorsan kategoriyi düzenle dedikten sonra yan tarafta en altta bulunan sayfa sıralamasından yapabilirsin 1-2-3-4 diye falan filan ama yok kategorinin içinde bulunan yazılardan bahsediyorum diyorsan onu ben bilmem (: ben şahsen öyle yapıyorumda (:
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil