arkadaşlar bunu daha önce eklemişler ama ben bişey anlamadım..
kendi siteme bir forum eklemek istiyorum.. ziyaretciler girip istediklerini paylaşabilsinler.. bu mümkün mü aceba?
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
siteme forum eklemek istiyorum
(14 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
evet mumkundur.. Forumda bbPres kurulumu diye arama yaptırın yada ne gerek varki aratmaya işte her şey burada.. http://www.wordpress-tr.com/bbpress
Tarih: 1 yıl # -
bunun kurulumu nasıl oluyor
ana dizinde forum diye klasö aç.BBpress klasöründeki her şeyi oraya yükle..
config-sample.php dosyasını düzenle.config.php olarak kaydet ve yükle.Sonra www.sitenizinisim.com/forum adresine gir ...
ya arkadaşlar bu konunun yeri burası değil bir yanlışlık olmuş farkındayım..
engin arkadaş kusura bakma sanırım adım adım anlatılmadığı sürece anlayamayacağım..
confing-sample.php yi nasıl .confing.php yapacağım..
tam olarak anlamadım ama yinede bir deniyeyim
bide ana dizin dediğin yer filezillayla bağlandığında açılan ilk yer oluyor değil mi?Tarih: 1 yıl # -
ana dizin httpdocs un altı ftp'den girince yani hostunda.. Wordpres e-rehber 'i indirirsen config-sample.php nin nasılda turkçe yapılacağı harikulade anlatılmış.. Sen bence rehberi komple bir oku faydalı olur sana..
config-sample.php ye sağğ tıklayıp ad değiştire geldiğinde config.php yaparsın işlem tmm olur :) ama ayarları vs var rehbere bak bence..Tarih: 1 yıl # -
404 hatasi veriyor.. neyse ben sonra e rehberi iyice bir okuyayım...
teşekkürlerTarih: 1 yıl # -
bbPress hakkında belgeler için şu adrese bakın:
http://www.wordpress-tr.com/belgeler/index.php?title=BbpressTarih: 1 yıl # -
eğer smf köprüsü eklentisi bulursan forum olarak smf kurmanı öneririm.
smf eklentisi malsef 2.1.3 ve smf son versiyonu ile çalışmıyor..
dmry.net adresinde bunun eklentisi var.. hatta bu konu ile mesaj bile bıraktım bilmiyorum cevap gelmedi daha.. ee kısmet tabi başka köprü eklentisi ise bildiğim kadarı ile yok olsa çok güzel olacak.. dmry eklentiyi gerçekten çok kullanışlı hazırlamış özellikleri güzel ama güncellememiş umarım günceller.
Arkadaşlar SMF ile ilgili çok güzel bir çalışma içerisindeyim son hataları gidermek için uğraşıyoruz çok kısa süre beklerseniz wordpress Plugini olarak verecem yani tam uyumlu
plugin zaten düzgün çalışıyor sanırım. sorun sadece sub domain altında olan forumları desteklemiyor. hee dmry ilk plugin'i destekliyor. ama onunda geliştiren başka biri var onun subdomain'i desteklemiyor..
smf forumu 2 yıl kullandım. diğer forum yazılımlarının çok çok üztünde özelliklere sahip ve modül konusunda çok geniş olan bir yazılım. artı Türkiye'de ki smf destek hiçbir ülkede yok. herşeyi ile bir numara smf. şu ânâ kadar hiçbir açığı saptanmadı. cidden herkese tavsiye ediyorum smf kullanmasını.
açıkları oldu hızla kapandı.. türkiyede bir çok sunucu maruz kaldı buna.. geçmiş olsun diyip yedekler yüklendi.. ama yinede elimizdekilerin en iyilerinen..
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil