Arkadaşlar benim site açıldığı zaman bir müzik çalıyor..
ama belli bir süre sonra bitiyor... bu müzigğin sürekli çalinmasi mümkünmü aceba.. yani bittiği zaman tekrar başlamasını istiyorum..
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
Arka fonda çalan müzik sürekli devam edebilir mi?
(13 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
evet edebilir.. eklediğin kodlarda düzenleme yaparal bunu yapabilirsin..
ben bunu kullanıyorum header.phpde
<EMBED
src=http://adres hidden=true AUTOSTART=\"TRUE\"
LOOP=\"TRUE\"> <NOEMBED><BGSOUND src=\"adres\"
loop=infinite></NOEMBED></EMBED>Tarih: 1 yıl # -
bunu nereye neyin yerine yerleştireceğim onuda söylersen çok memnun olurum
Tarih: 1 yıl # -
header.php de
body
yazısının hemen altına ekle
teşekkür ederim..
cezza arkadaş olmadı malesef..
kodu ekledim ve kaydettim ama müzik sesi tekrar tekrar devam etmiyor..
neyse ben biraz daha araştırayım..Tarih: 1 yıl # -
malesef nasıl yapılacağımıda bilmiyorum..
biliyorum ne kadar cahilsim ama ne yapabilirim... yeni yeni öğrenmeye çalışıyorumTarih: 1 yıl # -
En kolay eklentilerden birisi, http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/922?replies=26#post-4072 bu linkte detaylı anlatılmış, tartışılmış..
neyseki ben my way i severim : ) Değerli Özdemirle özdeşleşti Türkiye'de son günlerde..
Her neyse arkadaşın dediği music box değil canarkadas sayfaya yenilesende vs sürekli çalacak.. sayfa yenileyince başa dönmicek yane..
Pardon, onu bilmiyorum, ancak bunların hepsi siteyi yavaşlatır, bu yüzden box.net en iyisi.
bu aralar coolplayer ile başım derte sapıttı biraz :) sanırım youtube durumu çaktı reklamını yapmıyordu çünkü..
e ne oldu olan bize oldu videolar bir ara kullanılmaz oldu sonra ne yaptık tabi başka bir taktik bulduk o ne yaptı siteyi acaip kastı youtubeden direk çekince ee biz ne yaptık bir table içine yerleştirdik o zaman ne oldu o kendi başına açılırken site yüklendi iyide oldu niye yazıyorum bunca şeyi bilmiyorum
sadece şunu diyeceğim.. yüksek kapasiteli bir yer bulun kendinize :)
arkadaşlar myronun dediği gibi ben çalan müziğin sürekli çalmasını istiyordum. ama yinede teşekkür ederim hepinize zahmet edip yorum yazdığınız için.
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil