WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Ana sayfa Düzenleme

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce nesnellektuel tarafından başlatıldı
  • nesnellektuel tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba Arkadaşlar. Bloğumu kurdum, kategori vs ayarlarını yapıp yeni sayfalar oluşturabiliyorum. Fakat ana sayfama nasıl yazı ekleyip bu sayfayı düzenleyebilirim bilmiyorum. Çok kolay gelebilir size belki ama inanın ben bulamadım.
    İkinci sorum şu olacak: aşağı doğru çok uzun olan sayfaları 1-2-3-4 gibi alanlara bölmek istiyorum. Bunun yapıldığı siteler görüyorum Bu nasıl mümkün olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
    İyi çalışmalar.

1 yıl önce #
  2. Arkadaşım siten/wp-admin olarak girip Yazı Yazın linkine veya yukarıdaki Yaz linkine tıklayarak yazdığın yazılar direk anasayfada gösterilir.
    Sayfalama için ise bu eklenti işini görür
    http://www.mustafaturksavas.com/pagenavi-sayfalama-eklentisi
    Kolay gelsin

1 yıl önce #
  3. Teşekkür ederim, değiğiniz gibi yaptım ve ana sayfa düzenlendi. Eklentiyi kurup aktive ettim ama sayfaları bölmüyor. Nereden bölüneceği, ne kadar aşağı giderse yeni sayfaya geçeceğini nasıl ayarlayabilirim acaba?
    Teşekkürler.

1 yıl önce #
  4. Anasayfamızda hangi sayfamızın ve kaç yazımızın görüntüleneceğini yönetim/okuma dan belirleyebiliriz, bunumu kastediyorsunuz ?

1 yıl önce #
  5. Yapmak istediğim Çok uzun içeriğe sahip bir sayfayı 1 - 2 - 3 gibi sayfalara bölmek. Bunun için gerekli olduğunu öğrendiğim pagenavi eklentisini kurdum. Ama çok uzun sayfalar yapıp denesem de herhangi bir bölünme yok. Sanırım anlatabiliyorum. İlginize teşekkür ederim.

1 yıl önce #
  6. Bildiğim kadarı ile pagenavi sitemizde her sayfada görünen yazı sayısı sonucu oluşan sayfalara kısa yol oluşturuyor, sizin istediğiniz işlemi yapmaz diye biliyorum siz burada yorumlar için anlatılanı, yazılar için istiyorsunuz, sizin isteğinize en yakın eklenti Simple Spoiler Eklentisi,burada tartışılmış, aslında php biliyorsanız ilk verdiğim linkte yorumlar için olanı yazılara da uyarlayabilirsiniz.

1 yıl önce #
  7. Teşekkürler. Biraz deneme yapayım bakalım olacak mı?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.