WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kategori Oluşmuyor

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce just8 tarafından başlatıldı
  • just8 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. just8
    Üye

arkadaşlar wp 2.2 turkçe kurulmuş,herhangi bir eklenti aktifte degil henüz. ancak sorun şu ki;
    yeni katgori ekle dememe ragmen tık yok. kategori ismi,kısa ismide dahil olmak üzere türkçe karakter kullanmamama ragmen kategori oluşmuyor. sorun nerdedir ?

1 yıl önce #
  2. just8
    Üye

ftp'den httpdocs/wp-admin'den categories.php 'ye girip default kategori oluşturayım dedim ama işlemleri bilmiyorum. eger direk default kategori oluşturmasını bilen varsa böylede halledebilirim sorunu.

1 yıl önce #
  3. /wp-admin/categories.php katagori adını düzenleyin dersem ne dersiniz :)

admin girişi yaparak wordpresse

1 yıl önce #
  4. just8
    Üye

nasıl yapacam ki onu. yani ftp 'den girşi yaptım,categories.php adını ne olarak düzenliyecem. içirisini düzenliyeceksem nasıl bir kod eklemem gerekiyor.

1 yıl önce #
  5. yok yok wordpress admin girişi yapacaksınız. orda zaten defalut olanı istediğiniz isimde değiştirmeniz mümkün.. tabi siz belki bunu biliyorsunuzdur ama en basitinden başlıyalım dedim...

burdan olmazsa db içinden yapabilirsiniz sanırım.

1 yıl önce #
  6. just8
    Üye

yok öyle oluyo da olmasına. ekstra kategori niye oluşmuyor sorun burda ?
    kategori ekle diyorum ama tık yok.

1 yıl önce #
  7. just8
    Üye

çinko :) arkadaslar bugun itibari ile degistirdigim temamın sonucunda kategori olusturabiliyorum. ama kullandıgım tema wordpressin 2.2 sürümüyle uyumlu. kategori olusmamasının sebebi demek ki temadan kaynaklanıyormus. ohh be tag'ları kategori yapmaktan kurtuldum :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.