WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kullanılabilecek SQL komutları

(5 posts)
  • 1 yıl önce asdf29 tarafından başlatıldı
  • asdf29 tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. Sitemi taşıdıktan sonra admin panelinde her bölüme giremiyorum artık.. güncelleme yapmak için eklentileri etkinsizleştireceğim ama eklenti yönetimi bölümüne giriş yapmak istediğimde karşıma beyaz sayfa çıkıyor ve bir türlü kurtulamadım bunda.. 2.2.1 i localde kurup biraz inceledim ve eklentiler bölümünde tüm eklentileri etkinsizleştir diye bir link bölümü buldum ondaki adres uzantısıı kopyaladım ve siteme göre düzenleyip çalıştırdım ama yine bir işe yaramadı..

Bana bu etlentileri tümden etkinsizleştirebileceğim ve temamı default ayarlayabileceğim SQL komutları lazım, eğer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

Tarih: 1 yıl #
  2. Sizin istediğinizi bilmiyorum, yalnız sunucu da plugin klasörünün adını geçici olarak değiştirirseniz eklentilerin etkisizleşmesi lazım, kullandığınız sürümün dosyalarını "ÜSTÜNE YAZ" seçili olarak yeniden sunucuza atmayıda denemelisiniz (config.php hariç).

3. canarkadas çok teşekkürler dediğin yöntem hiç aklıma gelmemişti.. dediğin şekilde güncelleştirebildim ama tek sorunum siteyi türkçeleştirdiğim zaman oluyor karşıma beyaz sayfalar çıkıyor sürekli..

4. Ben teşekkür ederim, sevindim işinize yaradığına, 3 gündür bir arkadaşıma Wordpress kuruyorum sunucusu yüzünden 3 gündür bir sürü sorun yaşadım, sizinki de bu nedenle olmalı, bu sorunlardan biride bu beyaz sayfalardı, bunu dosyaları defalarca üstüne yazdırarak çözdüm, şu an en son sorunum; görsel yazı editörünü aktifleştirince yazı yazılmıyor.

5. valla ne yalan söylim benimde aklımdan değiştirmek geçmedi değil ama memnum olduğumdan ve sadece türkçe sürümde bu sorun çıktığından bir süre askıda bıraktım değişme işini bakalım hayırlısı olsun.. :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.