arkadaşlar benim temamın arka plan rengi gri ben bunu mavi yapmak istiyorum. bu mümkün mü aceba. yardımcı olursanız sevinirim.
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
tema arka plan rengini nasıl değiştirebilirim?
(14 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
geçen gün bir arkadaş bana şu tavsiyede bulunmuştu.. sende bundan faydalanabilirsin..
style.css içinden
body {
background: #55A5D8 url(img/az_bg.jpg) top center repeat-y;
#55A5D8 kısmını #000000 yap siyah arka planın olur..
Tarih: 1 yıl # -
hmm denedim ama olmadı. ilk sayfa yenilenmesinde koyduğum renk gözüküyor ama bir ışığın yanıp sönmesi gibi bir şey oluyor bu ve geri eski renk geliyor..
Altta okla seçili olan kısmı değiştirirseniz olması lazım, bu siteden veya buradan indireceğiniz hem free hem mini programla renk kodlarını öğrenebilirsiniz.
body {
background: >>>> #FF6600; <<<
background-image: url(http://worldarchivetr.com/arkaplan.jpg);
background-repeat: repeat;
background-attachment: fixed;
background-position: top left;
font-size: 12px;
font-family: "trebuchet ms", "lucida sans unicode", "lucida grande", sans-serif;
margin: auto;
padding: 0;
text-align: center;
}Tarih: 1 yıl # -
evet kodları bulabiliyorum ama daha önce myro nun dediği gibi arkada bir mavi yanıp sönüyor geri eski gri rengi geliyor...
Önce dosyanızın bir yedeğini bilgisayarınıza indirin, istediğiniz renkte minicik (mesela benim kullandığım 4X4) mavi bir resim bulun veya çekin burada çok var , bu resmi sunucunuza atın alttaki kodda resmin yolunu yazın, bu kodu style.css dozyanızda orjinali ile değiştirin, arkaplanınız o resimdeki kadar mavisi olsun.. :)
body {
background: #FF6600;
background-image: url(http://resminizin yolu/resminadı.png);
background-repeat: repeat;
background-attachment: fixed;
background-position: top left;
font-size: 12px;
font-family: \"trebuchet ms\", \"lucida sans unicode\", \"lucida grande\", sans-serif;
margin: auto;
padding: 0;
text-align: center;
}Tarih: 1 yıl # -
malesef düzenlemeye yetişemedim aklıma yeni bir soru geldi..
gördüğünüz gibi sitede üst kısımda "home, sizden gelenler, iletişim ..." gibi başlıklar net gözükmüyor ben bunların rengini nasıl değiştirebilirim. styl'dosyasında hangi kodları değiştirmem gerekiyor.Tarih: 1 yıl # -
"sayfanın en altında yeni bir sayfaya geçiyormuş gibi gözüküyor bu sorunu nasıl giderebilirim"
demişsin..En altta medya oynatıcı varya onu kaldırdınmı sorun çözülür... O sebep oluyor..
hmm neyse o zaman kalsın. çünkü ben müziğin sürekli çalmasını istiyorum
canarkadaş senin dediğinde resim sayfanın tam ortasında çıkmasa daha güzel olacak. seçtiğim resim orta yerde bir kaç defa alt alta çıkıyor. ama yinede güzel
Bende onu hazırlıyordum, dediğiniz konuya yazdım.
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil