WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

İngilizce-Türkçe Dil Eklentisi

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce SibelPansiyon tarafından başlatıldı
  • SibelPansiyon tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. SibelPansiyon
    Üye

Merhaba Ben türkbükünde yaşıyorum küçük bir pansiyonum var forumuda yaklaşık 1 aydır takip ediyorum.. 1 aydır dinlemedeydim. Şimdi iş zamanı. Ama önce bir şey sormak istiyorum.

Sitemde pansiyonumu ve türkbükünü tanıtacağım. Turistlere yönelik olacak ufak bir site. Siteyi ingilizce yapmalıyım. yazılarımı ingilizce girerim ama her yazının türkçeside olmalı gurbetçiler için. Şimdi yazılara Türkçe ingilizce dil seçneği ekleyebilirmiyim? varmı böyle bir eklenti?

Yoksa aynı tema üzerinde 2 sitemi oluşturacağım biri ingilizce biri türkçe. Ana sayfaada türkçeingilizce diye seçenekmi koymalıyım..
    Bana kalırsa yazının başlığının yanında bir buton olsada dil seçeneği yapılsa tek site olsa daha iyi.. Neyse görüşlerinizi yardımlarınızı bekliyorum.

1 yıl önce #
  2. Merhaba,

Bu amaçla kullanabileceğiniz Gengo eklentisi var. (Şu an ana sayfasına ulaşamıyorum) Bu eklenti hakkında Yakuter'deki Gengo ile Çoklu Dil Desteği yazısına bakabilirsiniz.

WordPress.org eklenti dizininde veya wp-plugins.net'te yapacağınız aramalarla daha farklı eklentiler de bulabilirsiniz. Language Switcher diye bir eklenti buldum, diyelim ki. Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  3. SibelPansiyon
    Üye

Hasan bu gengo eklentisi işimi görebilir, "Unutmadan söyleyeyim, eklentinin şöyle güzel bir özelliği var. Siteye eğer yurtdışından giriliyorsa ilk önce ingilizce görünüm açılıyor, Türkiye'den girilirse ise Türkçe görünüm" bu özellikde çok güzel. ama eklenti link ölmüş ve sitede görünümü nasıl acaba.

1 yıl önce #
  4. Hocam Gengoyu yabancı sitelerden Ek yüklemelerini bulabilirsiniz.. Hasan Language Switcher admib paneline Dil seçeneği ekliyor ve bir iki eklentide değişim yani Gengo yerini Tutmaz...

1 yıl önce #
  5. SibelPansiyon
    Üye

Taşdemir05 "Hocam Gengoyu yabancı sitelerden Ek yüklemelerini bulabilirsiniz.. Hasan Language Switcher admib paneline Dil seçeneği ekliyor ve bir iki eklentide değişim yani Gengo yerini Tutmaz... " demişsiniz ama ben anlayamadım..

Gengomu iyi switcher mi iyi? ve acaba bildiğiniz örnek çalışmaları varmı?

1 yıl önce #
  6. SibelPansiyon
    Üye

Bu gengo eklentisini kurdum ama hata verdi tüm eklentilerle çakıştı gibi bir hata.. yardımcı olabilecek varsa beklerim.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.