WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Wordpress blogunuzdaki gereksiz ayar verilerini silin

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce dmry tarafından başlatıldı
  • dmry tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Wordpress blogunuz yavaş mı derleniyor? Bunun birçok nedeni olabilir. Sunucunuzun bilgisayar donanımı yeterli olmayabilir, ağ yavaş olabilir, kullandığınız bir veya daha fazla eklentinin kodlamasında hata olabilir ve derlenmeyi geciktirebilir ve dahası dahası.. Sitenizi hızlandırmak bunların herhangi birini değil, birkaçını uygulamaktan geçer. Bunların önemli olarak sayılabileceklerinden biri ise wordpress ayar tablosundaki gereksiz veriler :)

http://www.dmry.net/wordpress-blogunuzdaki-gereksiz-ayar-verilerini-silin

Arzu ederse yönetici arkadaşlar belgelere ekleyebilirler :)

1 yıl önce #
  2. Wordpress için çalışmaktan yorulmuyormusunuz siz dmry,yakuber,heytbecom,h-yaman,hakkıceylan ve ismini sayamadıklarım.. Teşekkür ederim yine güzel tavsiyeler.

1 yıl önce #
  3. bende bunu arıyordum kaç zamandır teşşekkürler..

ee birde smf köprüsüne el atsan mesaj bırakmışdım :D

1 yıl önce #
  4. Ben sitemde dmRy smf köprüsü kullanıyorum siz yeni bir istektemi bulunmuştunuz.

<p style="text-align: center"></p>

1 yıl önce #
  5. yok canarkadas, çoğu kişi eklentiyi kullanamadığı için, eklentinin çalışmadığını dile getiriyor. Senin başarmış olduğuna sevindim açıkçası :)

1 yıl önce #
  6. Valla şimdi bende bir kez daha sevindim, sizin anlatımınıza göre bir kerede kurdum oldu :)( hani havaya zıplayıp topukları bir birine vurma vardır, işte şu an öyle ) Yalnız bir abime Wordpress kurdum 3 gün sürdü hostta uyum sorunu, temalarda, eklentilerde uyum sorunu,(hani Wordpress in üstüne çıkmış zıplıyorsunuz işte o an öyle) arkadaşlarınkide böyle bir şey olmalı, elinize sağlık..

1 yıl önce #
  7. Evet tahminimce bahsettiğin türde bir problem yaşıyor olmalılar.

1 yıl önce #
  8. wp-options tablosunu phpmyadmin ile kontrol ediyorum. Alakasız bir şey göremiyorum. Sadece bazı rss verileri var.
    Sormak istediğim ise wp-options boyutu ne kadar olunca tablo sorun çıkartır. Boyutu normalde kaç olmalıdır? Benim şu an 500kb civarı.

1 yıl önce #
  9. Sorun çıkaracak diye birşey yok. Gözle görülmesede bir miktar yavaşlık olacaktır. Günlük 100-200 tekil hiti olan bloglar için hissedilmeyebilir fakat binlerce ziyaretçisi olanlar için değerlendirilmeli bence :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.