WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sayfa isimlerini .html uzantılı göstermek

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ebocan tarafından başlatıldı
  • ebocan tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar;
    web sayfamda sayfa isimlerinin htm olarak gözükmesini istiyorum ancak bunu bir türlü beceremiyorum yardım ederseniz sevinirim...

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kurallarını okuyun, konu başlıklarınız açıklayıcı olsun; başlık düzenlendi. [Hasan]

Tarih: 1 yıl #
  2. Tercihler -> Kalıcı Bağlantılar menüsünde kalıcı bağlantılar kısmında /%postname%/ yerine örneğin /%postname%.html girin.

3. Cevabınız için teşekkürler bu arada yapmış olduğum hatayıda umarım acemiliğime vermişsinizidir.
    Sormak istediğim şey bu yazdığınızı yaptığım halde hala düzelmedi ve panelde aldığım mesaj " Şimdi .htaccess dosyanızı güncellemeniz gerekiyor."Ve inanın aylardır buna uğraşıyorum server ide değiştirdim ama çözüm olmadı malesef....

Bu arada web sitem www.surucukursu.info

4. Windows sunucu mu kullanıyorsunuz? Linux sunucu kullanmanız tavsiye edilir. Windows sunucu kullanıyorsanız, aynı yerde kalıcı bağlantı şeklinin başına index.php koyun.

/index.php/%postname%.html şeklinde. Forumda kalıcı bağlantılar, windows sunucu şeklinde arama yaparsanız bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

5. cpanel kullanıyorsanız verieln bilgiler doğru ve kalıcı bağlantılarınızıın düzenlediğiniz şekilde çalışması gerekiyor.

plesk panel kullanıyorsanız: http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/667?replies=9 ALi açıklamış.

6. cpanel kullanıyorsanız verieln bilgiler doğru ve kalıcı bağlantılarınızıın düzenlediğiniz şekilde çalışması gerekiyor.

cpanelle alakalı değil, kalıcı bağlantıların düzenlenmesi; sunucuda kullanılan işletim sistemi ve yazılımla alakalı.

7. İlginiz için Çok teşekkürler arkadaşlar sitemdeki bu sorunu çözdüm sayenizde.Tekrar teşekkürler...

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.